Šta je novo?

Konkretan MP3 problem! Help :)

byMaX

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
10.01.2001
Poena
1,019
Jel moze neko da mi da stabilan link do pesama

Tomcraft - Loneliness
Bomfunk MC's feat Jessica Folcker - Crack it (Someting Going On)

WinMX, kazza i sl. ne rade jer nemogu da ih nateram na prokletom tehnicomu... Bedak! Pliz, bas mi trebaju ove pesmice...

Hvala

Probaj ovde . Bice tu negde do ponedeljka ili utorka jerbo i sam kuburim sa prostorom :D. E da, skinuo sam ih sa WinMX-a, a nisam ih cuo tako da nisam 101% siguran da nisu slucajno neki remixi (mada po nazivu fajlova ne bi trebalo da budu).

Pozdrav :wave;

P.S Jedno offtopic pitanje. Da li postoji neka mogucnost da se Samsung monitori kupe maloprodajno direktno kod distributera posto jurim 757P, a nadam se da kod njih postoji malo veca mogucnost izbora nego kod njihovih dilera? Thnx in forward.

Pa ti si car, majke mi!!! Evo skidam ih...

Sto se tice monitora, jedino da me cimas na 063 26 28 69, uzecu ga za najnizu cenu koju mogu da dobijem, verujem da ce biti ok. Eto, to je to... Cujemo se...

jel te zanima jos neka muzika

Zdravo. Jel te zanima jos neka muzika osim te sto si naveo? Znam neke linkove za elektronsku muziku. Mozda ako si cuo za Jean Michel Jarre-a.
Pozdrav.

Naravno da sam cuo... Imam to na nekom starijem backupu... Ne verujem da cu sada da skidam nesto sto nije novo.

Nazad
Vrh Dno