Šta je novo?

Konfiguracije za 30 000 dinara

weasel

E4
Super Moderator
Učlanjen(a)
18.08.2004
Poena
1,285
Za drugara. Ne igra igrice ( barem ne nove). Redalert 3 , Generals i Fifa serijal bi mozdra igrao i to je to.(nemam pojma dal bi to radilo na integrisanoj grafici)

Ssd obavezeno.

KOmp ce vecinom sluziti za surf, filmove, muzika...

Moze i par hiljada vise od 30 000 nij fixno, ali za ovako nesto da nevidim potrebe za neke prevelike sume

Pozdrav svima,
Nadam se da mogu da se nadovežem sa pitanjima da ne otvaram novu temu.
Dakle, postojeći računar koji imam (moja mašina iz opisa) je iz 2006 i definitivno mu treba zamena. Kontao sam da zadržim kućište http://www.itsvet.com/proizvod/chieftec-bg-02b-b-b-350-350w/comp_comp_case/48/519, a po mogućnosti i napajanje (ako može da potera...u pitanju je chieftec 350w). Potreban mi je procesor, matična, RAM i SSD. Komp je uglavnom za office upotrebu, poneki film se pusti preko njega na tv-u, ali zbog nekih statističkih programa i još nekih paketa za obradu laboratorijskih signala mi treba jači proc i više RAM-a (bar 8GB). Igrice ne igram uopšte, tkao da ću se skroz zadiovoljiti sa integrisanom graf. ( bilo bi lepo da ima DVI i HDMI zbog monitora i TV-a) ili nekom neintegrisanom, al mi ne pada na pamet da dam 150e za nju. Za to sve nekih 30000 din i da su artikli dostupni u w**w**-u. Naravno ako treba novo napajanje i to računajte.
Hvala!

Malo sam procackao...pa mi pala odluka na i3 6100 i ovu maticnu (trebalo bi da je kompatibilo, a ima i DVI i HDMI). Sta od memorije DDR4 8gb? i koji ssd od 120gb. Jel moze to da se spakuje u gore pomenuto kuciste i jel treba novo napajanje?

Uzmi h110 plocu sa ddr4 podrskom, ssd kingston uv 400 ssd....moci ce sve u kuciste...ram bilo koji na 2133mhz, sto jeftiniji da bude..

Sent from my D6603 using Tapatalk

Ma ta prodavnica jer firma uzima preko nje, pa ide bez pdv-a, al mogao bih tu maticnu sto si predlozio i ovako sa strane da uzmem.
Hvala na predlogu ;)

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno