Šta je novo?

konfiguracija

Roksab

Slavan
Učlanjen(a)
25.03.2008
Poena
319
Odlucio sam da uzmem:

GA-EP45-DS3R
Intel E8400
2x1GB Kingston Value Ram (na 800Mhz)

Trenutno ostaje:
Gigabyte-ova 7600GS
SATA HDD

Da li imate neki predlog za plocu? Da li je bolje uzeti Intel DP35DP ili neku drugu?

Odlucio sam da uzmem:

GA-EP45-DS3R
Intel E8400
2x1GB Kingston Value Ram (na 800Mhz)

Trenutno ostaje:
Gigabyte-ova 7600GS
SATA HDD

Da li imate neki predlog za plocu? Da li je bolje uzeti Intel DP35DP ili neku drugu?

Nije losa ta plocha, mozes i asus P5Q. I jedna i druga imaju najnoviji intelov chipset, sve jedno je. Za P5Q sam video dosta zadovoljnih korisnika, i iz tog razloga nju preporuchujem, ali koliko vidim na netu i ta nije losa.

Jedino "value" ram memoriju... ne znam bas. Gledaj da uzmes neku sa malo brzim latencama. Mislim razlika je 5 evra u ceni, nema razloga tu da se shtekas. Imas "geil ultra 800mhz 4-4-4-12", mislim da kosta 35 evra 2x1gb.

Procesor odlican.

Graficku kad budes imao kesha otom potom (ako uopste hoces da je kupujes)

jel mislis bas na P5Q ili na neku iz te serije?

bas na P5Q. Imas neke druge verzije, recimo P5Q pro ima dva PCI-E slota, podrzava crossfire, ali ako uzimas samo jednu graficku, ne vidim potrebu da uzimas neku crossfire plochu.

Mada i ta gigabajtova plocha nije losa, neces pogresiti sta god da uzmes. Jedino kazem ti, za P5Q znam dosta zadovoljnih korisnika, iz tog razloga uvek preporucujem tu plochu, pogotovo sto nije ni skupa sobzirom da je poslednji intelov chipset u pitanju.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno