Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Nije losa ta plocha, mozes i asus P5Q. I jedna i druga imaju najnoviji intelov chipset, sve jedno je. Za P5Q sam video dosta zadovoljnih korisnika, i iz tog razloga nju preporuchujem, ali koliko vidim na netu i ta nije losa.
Jedino "value" ram memoriju... ne znam bas. Gledaj da uzmes neku sa malo brzim latencama. Mislim razlika je 5 evra u ceni, nema razloga tu da se shtekas. Imas "geil ultra 800mhz 4-4-4-12", mislim da kosta 35 evra 2x1gb.
Procesor odlican.
Graficku kad budes imao kesha otom potom (ako uopste hoces da je kupujes)
bas na P5Q. Imas neke druge verzije, recimo P5Q pro ima dva PCI-E slota, podrzava crossfire, ali ako uzimas samo jednu graficku, ne vidim potrebu da uzimas neku crossfire plochu.
Mada i ta gigabajtova plocha nije losa, neces pogresiti sta god da uzmes. Jedino kazem ti, za P5Q znam dosta zadovoljnih korisnika, iz tog razloga uvek preporucujem tu plochu, pogotovo sto nije ni skupa sobzirom da je poslednji intelov chipset u pitanju.