Šta je novo?

Konfiguracija za igre - do 95000

MareBGD

Čuven
Učlanjen(a)
30.03.2003
Poena
765
Doslo vreme da se malo vratim zabavi na racunaru. 2 godine nisam nista odigrao, sad cu imati nesto malo vremena ponekad pa... Zamolio bih nekoga ko je malo vise u trendu da me posavetuje, a evo nekih smernica:

- potrebno je kupiti komplet konfiguraciju sa monitorom, izuzev recimo misa (mada bi bilo lepo da ostane koji evro za dobrog misa), tastature, i optike.
- isao bih na intel varijantu
- malo vise naginjem ka nvidia nego ati, ali to nije toliko bitno
- 24" monitor? Ovo mi je najveca dilema, s jedne strane hocu lepo da se igram sa druge guta mnogo para...

Ono što planiram da igram pre svega Battlefield 3, Diablo III, Dirt itd...

Svaki savet je dobrodosao i unapred hvala!

Za sada kupljeno

ASRock Z77Pro 3
I3 2100
MEM DDR3 8GB 1600MHz (2x4) HyperX Blu KIN, KHX1600C9D3B1K2/8GX
Logitech G400

Sve to za 31000,00 rsd

Trenutno razmisljam o grafici. Da li ici na:

GeForce GTX560-Ti Gainward 2GB Phantom/DDR5,/DVI/HDMI/256bit za 22000,00
GeForce GTX560-TI Asus DCII 1GB/DDR5,/2xDVI/HDMI/256bit/ za 24700,00
ili nesto trece do zaista maksimalne cifre po kojoj je ovaj Asus?

Predlog za napajanje? Monitor 24? Kuciste? Molim za malo pomoci da se na zahebem nesto debelo...

Trebalo je da postaviš pitanje pre kupovine

Pa jesam, pitam sta da kupim uz ovo gore od grafike i stvari koje mi fale :) Ovim sto sam kupio sam zadovoljan, s obzirom da sam morao uzeti u određenoj firmi. Bolja ploca mi ne treba, procesor mi je sasvim ok, posle ga zamenim za neki i5 ako bas zatreba... Napominjem da nekim OC-om i nemam nameru da se bavim...

Poslednja izmena:
Poslusao sam te za grafiku i napajanje. Dobio sam pri tom deal za nov P2470H Samsug za 10000 din pa sam extra prosao. Jos kuciste i HDD.

Slažem se sa filipfg za kućište, pošto ga i sam posedujem od nedavno. Jednostavno, ali odlično kućište, sa nekim detaljima koje i neka malo skuplja nemaju.

Moram jos nesto da pitam. Pošto mi je bukvalno uletelo Antec Sonata III sa 500W 80+ bronze certified napajanjem (bolje receno poklonjeno mi je), kakva je sansa da ovo napajanje izgura tu konfiguraciju?

Nazad
Vrh Dno