Dual core ?? U mad![]()
Logika radi odlicno! I ne treba da se proba sve novo da bi se prodavale igrice koje mozda i ne vrede. Vreme je pokazalo da su neke stare igrice prosto dobro uradjene i da ce biti popularne. Ko to ne razume, u pogresnom je poslu(ja nisam, pa ipak razumem)
ha ha, ako je ovo ispravno odna ti svaka cast, svi treba da budemo konzervativni i eto nam manje muka u zivotu. ccc pa kako mozes da znas da nesto valja ako ne probas drugo?
znam zato sto me zanima, pitam ih, a svi me gledaju bledo nemaju pojma o cemu prica, pojavi se nekolicina njih koji bi i probali nesto novo ,ali im drustvo ne dozvoljava da uzivaju , jer nece oni , a zbog toga i ovi sto bi probali odustanu .I naravno... kako znas da oni ako nece kod tebe da probaju ne znaju o cemu se radi? .
I najbitnija stvar za biznis... da li se TI pitas sta musterija hoce ili ona? Ako su zadovoljni tim starim igrama, budi srecan.
Pa? Kakav je to nacin razmisljanja "njihov izbor je netacan"?znam zato sto me zanima, pitam ih, a svi me gledaju bledo nemaju pojma o cemu prica, pojavi se nekolicina njih koji bi i probali nesto novo ,ali im drustvo ne dozvoljava da uzivaju , jer nece oni , a zbog toga i ovi sto bi probali odustanu .
CS i SC1 se igraju vec... CS ne znam koliko a SC vec 14 godina - i dalje se igra.tu je problem, u nacinu razmiljanja.
Bas zato sto igraju jedno te isto, a to imaju kod kuce kod ortaka ,u skoli... i onda opet to isto igra u igraonici, sta mislis koliko dugo? sto bi dolazio kod mene ako ima kod kuce? zato treba da se ponudi nesto novo , sto nema kod kuce , ortaka , u skoli...

Takodje nemoj mnogo da ulazes u tastature,miseve i slusalice - videces da ce sve prilicno brzo da strada.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari