delija_sever031
Slavan
- Učlanjen(a)
- 06.08.2005
- Poena
- 319
Sta bi vi sklopili za te pare kao preporuku,za graficku i video obradu plus minus za oko 120 000 din
Za bilo koji ozbilniji rad na racunaru, drzac monitora smatram kao must have. Malocas sam naso slike, pa reko da ti pokazem na sta ciljam. Cim budem imao vremena, idem prvo po njega, pa cu po njemu da kupujem monitor ,)
Taj mac je.... da ne budem grub.... shit![]()
Ma daj, i po cemu je taj Mac bolji od bilo koje PC konfiguracije navedene ovde ?
Auuuu, pa ja sam imao sam prilike da razgovaram sa velikim brojem ljudi (ovde i preko) koji koriste iMac-ove za dizajn i niko od njih nije rekao da je shit, cak naprotiv. Razlika izmedju njih i ljudi koji daju ovakve komentare je sto ovi prvi mogu da ga priuste i da vide sta pruza, a oni koji ne mogu da ga kupe umeju samo da daju kvazi komentare.
NHF ali ne vidim sta je to shit u njemu, kvalitetan monitor od 24 inca u kombinaciji sa savim pristojnim C2D racunarom i odlican operativni sistem za koji postoje kvalitetne aplikacije u oblasti dizajna i video obrade ( PhotoShop, Aperature, Final Cut, etc)
Upravo gledam test u SK, vezan za PS CS3, korisceni testovi Driverheaven i Retouch Artist. Na ovim prvim racunar pod Vistom je bio brzi za 38%, na ovom drugom OS X Leo brzi gotovo 270%. Mislim da bi ova konstatacija "u nekim situacija neprihvatljivo duze" trebala da se odnosi na klasican PC (posto su i novi Mac racunari u sustini PC racunari, sa kvalitetnijim komponentama i mnogo boljim oparativnim sistemom, ipak je Vista tamo gde je OS X bio 2001-ve godine :d).
Ostalo necu da komentarisem, nisam ja za konfiguraciju koju si ti spomenuo napisao da je shit, tako da kada trazis da neko pripazi na svoje komentare prvo to isto ti uradis.
I jos, veruj da ne znam nikog ko je imao Mac-a, prodao i kupio PC, a znam dosta ljudi koji su imali PC-a, pa kada su zaradili para kupili Mac-a.
Ma ok, ako si ti to citao onda je to to...
Sto se tice komentara...opet ti kazem da pripazis na komentare upucene DRUGIM USERIMA, ne stvarima..... ali... vidim ja u cemu se ovde radi tako da necu diskusovati sa tobom.
Budi pozdravljen :wave:
A o cemu se radi ?
I pod dva, kakv je ovo komentar "opet ti kazem da pripazis na komentare upucene DRUGIM USERIMA, ne stvarima" ? Pre nego podelis neki savet, uzmi Kit Kat, napravi pauzu i odrasti u medjuvremenu. Toliko od mene.
Po tome sto tera OS X :wave:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari