Šta je novo?

Konfiguracija za 1500 eura +/-

Učlanjen(a)
06.08.2005
Poena
319
Sta bi vi sklopili za te pare kao preporuku,za graficku i video obradu plus minus za oko 120 000 din

hahahaa.... bas si zanimljiv....

O cemu se radi... pa znas onu da svaki ciga svog konja hvali... vidim da imas Mac-a pa si zato tako ratoboran i sav narogusen...hahaha :laugh:... ok, ne kazem da nesmes to da radis jer niti mogu tako nesto da kazem, niti me mnogo zanima da gubim vreme oko toga, vec sam te savetovao da ne ulazis u tudje dvoriste i sudis o drugim userima koje btw i ne znas... to nije ni kulturno...

Tolko i od mene :wave:

Sa decom ne treba voditi zbiljne razgovore.

BTW imam i Mac-a i Pc-a.

Pa jel problem instalirati Leoparda na PC ?? :)

Naravno da jeste problem. Imas gomilu foruma na netu o problemima instalacije Tigera i Leoparda na PC-u. Naravno da moze da se zbudzi da radi (usotalom ja sam vec napisao da su novi Mac-ovi u sustini PC masine) ali sto bi neko ko zaradjuje pare na tome rizikovao da usred rada pukne neka budzevina kad moze da odvoji 1500e i kupi savrseno stabilan racunar. A iMac 24" iako kosta 1500e uopste nije puno skuplji od nekog kineza, razlika se svodi na nekih 200e. Uzmi napravi racunicu pa ces videti.

Poslednja izmena:
iMac je naravno OK, ako može da se nađe za te pare sa monitorom. Ali da se ne zaboravi, za iMac je teže naći "razbijene" aplikacije a i igrica ima znatno manje... sve je to manje važno ako će računar biti prevashodno za grafičku i video obradu.

svaki novi Mac sa intel procesorom vrti kompletan Windows u prozoru kao jednu aplikaciju tako da i ako nesto zafali daleko je samo jedan klik i 5 sekundi (kolik je potrebno da se podigne windows na Mac-u)!

Pored toga software-a za Mac ima jako puno, uglavno je mnogo kvalitetniji nego na Windowsu, krekovi su organizovani u samo dve aplikacije - nema jurenja crakca po internetu!

jedino igrica ima manje - postoje samo top-PC-selling games u verziji za Mac - ako planiras da se igras - preskoci Mac ;)

Nazad
Vrh Dno