Šta je novo?

Konfiguracija "sklopljena", problem napajanje!

crossfire

Znamenit
Učlanjen(a)
17.01.2003
Poena
1,019
Prvo izvinjenje ako sam promasio "sobu"!
Vec prilicno dugo (meni i predugo) "krpim" novi kompjuter. Kupio sam CPU,MB,cooler,memorija uskoro (Sempron 2400+,Epox 8RDA3I,Titan TTC-D9TB/CU35/R1-na probi). Ostatak prebacujem sa starog P3: HDD 20GB,FDD,GF3 Ti200,modem,SB 5.1 LIVE i..., valjda nema vise nista!? Problem je sto sam prilicno tanak da se "otvorim" za napajanje, a ZNAM da je veoma bitno. Izbor se uglavnom svede na JNC i ANS(jesu ista bolja od JNC-a?).

Konacno pitanja: Kakvo je napajanje "450W pro MS INDUSTRIAL"?Kako je cijena 18evra, slutim da je njesra! Posto sam potrosio mnogo love na telefon zovuci brojeve sa "Pc berze", a nisam nasao ono sto mi treba, molim za pomoc! Gdje u BG mogu da kupim kuciste (lim,jeftiniji) bez PSU, koji cu kupiti odvojeno po vasem savjetu?!
Hvala

Samo limariju potrazi po oglasima za polovnu robu...

A moj savet ti je da za nekih 35-40 evra uzmes Eurocase ili DTK kuciste sa sve napajanjem (toliko je bar bilo pre nove godine, sad je mozda malo skuplje...)

Slazem se sa preporukom za napajanje,vidi da nadjes neki DTK od 300w.sto se tice limarije,ne bi trebao da imas problema da je nadjes u oglasima(vidi na pcberzi).

DTK 300W ili 400W, a limariju kao sto kazu Optimus i Ostoja mozes naci u oglasima veoma jeftino.
Pozdrav!

Nazad
Vrh Dno