Athlon
Čuven
- Učlanjen(a)
- 03.06.2002
- Poena
- 619
Ma daj, taj te samo pali. Vidices na kraju kada ti uzme stari komp (besplatno) dok "nabavi komponente". Da je njemu stalo do dobre konfe, kupio bi nesto sto stvarno valja, a ne tebe muntao i jos instalirao neki "sprzeni windows" posto vidim da se niko ovdje ne hvata za to, kao podrazumeva se.Stefan1 je napisao(la):Hoce lik iz kraja da pazari kompjuter ali o tome nezna mnogo.
Tip nezali para i hoce da ima top-top-top masinu.Takav je covek,voli sve da ima najbolje sto moze.
Ja sam sa pomocu cena sa PC berze sastavio "neku"konfiguraciju,birajuci jake komponente.
Mislim da je to-to.
Ali ipak cu se i sa vama konsultovati da li bi ste nesto sa spiska zanemarili ili bi ste nesto dodali,i da li ovakva konfoguracija moze "megalomane" da zadovolji potpuno:
MB:Asus P4 P800 intel 865 deluxe
CPUentium 4 3.0 Ghz FSB 800
MEM:4XKingston 512 DDR PC 400 Mhz
HDD:2XMaxtor 250 Gb 7200,S-ATA 8 Mb
CDRW:Asus CD RW 5232 black
DVDRWioneer 107D
Disketna jedinica:Sony
GRAPH:MSI GeForce 6800 128 ddr
TV:ASUS TV/FM card
MONITOR:TFT Samsung 710 T
AUDIO:Creative SB Live 5.1
Tastatura+mis:Logitech bezicna Logitech MX700
KUCISTE I NAPAJANJE:Chieftech BX-01B-B-B 360W
UPS:APC 350 VA
MODEM:Motorla 56k
COOLER:Cooler master super silent+cooler za HDD+ventilator za kuciste(racunam ovo sve greje)
A reci cu mu i da moze da uzme umesto nekih komponenti i sledece skuplje:
MB:Asus P4 P800 intel 875
CPUentium 4 3.2 Ghz
GRAPH:Ati X800
TV:Terratech cinergy 400
Cekam na vasa misljenje i komentare.
U drugoj varijanti, mislim da ti samo mastas, jer i ja nekada sastavljam takve konfe, koje niko nece da plati. I ovdje u USA, kada ljudima pomenes cifru od 1500-2000 zelembaca, hvataju se za glavu, i odlaze u Best buy i kupuju emashine za 399. A i nesto se razumeju u kompice.