Šta je novo?

Konfiguracija perfection

Stefan1 je napisao(la):
Hoce lik iz kraja da pazari kompjuter ali o tome nezna mnogo.
Tip nezali para i hoce da ima top-top-top masinu.Takav je covek,voli sve da ima najbolje sto moze.

Ja sam sa pomocu cena sa PC berze sastavio "neku"konfiguraciju,birajuci jake komponente.

Mislim da je to-to.
Ali ipak cu se i sa vama konsultovati da li bi ste nesto sa spiska zanemarili ili bi ste nesto dodali,i da li ovakva konfoguracija moze "megalomane" da zadovolji potpuno:

MB:Asus P4 P800 intel 865 deluxe
CPU:pentium 4 3.0 Ghz FSB 800
MEM:4XKingston 512 DDR PC 400 Mhz
HDD:2XMaxtor 250 Gb 7200,S-ATA 8 Mb
CDRW:Asus CD RW 5232 black
DVDRW:pioneer 107D
Disketna jedinica:Sony
GRAPH:MSI GeForce 6800 128 ddr
TV:ASUS TV/FM card
MONITOR:TFT Samsung 710 T
AUDIO:Creative SB Live 5.1
Tastatura+mis:Logitech bezicna Logitech MX700
KUCISTE I NAPAJANJE:Chieftech BX-01B-B-B 360W
UPS:APC 350 VA
MODEM:Motorla 56k
COOLER:Cooler master super silent+cooler za HDD+ventilator za kuciste(racunam ovo sve greje)

A reci cu mu i da moze da uzme umesto nekih komponenti i sledece skuplje:

MB:Asus P4 P800 intel 875
CPU:pentium 4 3.2 Ghz
GRAPH:Ati X800
TV:Terratech cinergy 400

Cekam na vasa misljenje i komentare.
Ma daj, taj te samo pali. Vidices na kraju kada ti uzme stari komp (besplatno) dok "nabavi komponente". Da je njemu stalo do dobre konfe, kupio bi nesto sto stvarno valja, a ne tebe muntao i jos instalirao neki "sprzeni windows" posto vidim da se niko ovdje ne hvata za to, kao podrazumeva se. :D :d
U drugoj varijanti, mislim da ti samo mastas, jer i ja nekada sastavljam takve konfe, koje niko nece da plati. I ovdje u USA, kada ljudima pomenes cifru od 1500-2000 zelembaca, hvataju se za glavu, i odlaze u Best buy i kupuju emashine za 399. A i nesto se razumeju u kompice. :D :D

Vrh Dno