Šta je novo?

Konfiguracija od 320-330 evra?

• Začetnik teme Buxxx
  • Datum pokretanja
B

Buxxx

Guest
Planiram da kupim skoro ceo komp, sem monitora(17" samsung) i kucista.
Znaci maticna, graficka, memorija, procesor, HDD i napajanje al da bude oko 330 €. xD
Razmisljao sam o sledecim komponenetama, ali svaki savet je dobrodosao, cak i pozeljan! :wave:

Maticna: ? (jedino ovo ne znam sta bih, zavisi od procesora i graficke) ~ 50€

Procesor: AMD Athlon 64 5200 am2 ili Intel C2D E2180 ? ~ oko 60 €

Graficka: ATI Radeon 4670 (valjda sapphire ili neka druga samo da ne bude mnogo glasna ;)) ili Ati radeon 3850 ~ oko 70 €

Hard disk: Western Digital 500 GB ili Seagate 500 GB ~ oko 60 €

Memorija: Geil 2x1 GB ili OCZ 2x1 GB 1066MHz? Ili da uzmem geil 2x2 GB za 5-10€ vise? ~ 45€

Napajanje: Chieftec 450W full, OCZ 500W StealthXStream ili neko Cooler Master ?
~ oko 50 €

@Hector Ruiz:
Bas sam i pitao u gigatronu kod vukovog spomenika, kazu nemaju i ne veruju da ce u skorije vreme imati... Kazu jedino ako nadjem da neko ima na lageru jer se bloodironi ne uvoze.

Poslednja izmena:
***, ja njihove cene gledam na pcberzi-koliko sam vidio redovno azhuriraju tako da shta ti treba lepo nadjesh i vidish koliko koshta... ali do pre neko vreme su po svim komponentama bili najjeftiniji, tako da sam sve uzeo kod njih.
u gigatronu (uh zamalo da napishem) sve shto imash na site-u nemash u prodavnici-ja sam zvao za 5 stvari i bilo je:"e kao nemamo, zovi ujutro da poruchimo" ja zvao i *** kao nema...osh ovo ili mozhda ono?
DFI Blood Iron mozhe preko OC-H ali da naruche iz chachka, chini mi se da su meni tako doneli...
P.S. nije u pitanju reklama, nego preporuka...

Poslednja izmena:
Monitor CRT 17-incni, koja bi grafička tu radila ok, ako uzmemo preporučenu konfiguraciju iz posta br.2, da li je 4670 previše, moze li i neka slabija da radi u fullu, ili je predložena grafa bestbuy za pomenutu cenu.

Vrh Dno