Bradadopasa
Slavan
- Učlanjen(a)
- 30.08.2006
- Poena
- 300
Treba mi pomoc u sklapanju nove konfiguracija (bez monitora) koja ce mi sluziti prevashodno za igrice. Bilo bi pozeljno da mi se predlazu konfiguracije i sa AMD i sa Intelovim procesorima.
Treba mi pomoc u sklapanju nove konfiguracija (bez monitora) koja ce mi sluziti prevashodno za igrice. Bilo bi pozeljno da mi se predlazu konfiguracije i sa AMD i sa Intelovim procesorima.
ako smem da predlozim...... ti si ovde predlozio 7900GT ok..ali misilm da bi bilo bolje ta 7900GT je oko 300e+tih 200e sto ti je ostalo(posto si naglasio da konfa ide do 1300e)i da lepo kupis 1900XTX koja po cenovnicima koje sam gledao kosta oko 470e...po mom mislienju to bi bilo bolje al na tebi je da odlucisAsus P5B
Intel Core2Duo E6300
Asus 7900GT
2x1GB DDR2 800 Geil
Western Digital 320GB WD3200KS
PIONEER DVD±RW DVR 111
CoolerMaster Centurion5 + LC Power 550W
По мом мишљењу много је да улаже тол'ко у графичку, поготово што ускоро излази X1950PRO, снижење цена многих картица, а не тако далеко и DX10 карте.ako smem da predlozim...... ti si ovde predlozio 7900GT ok..ali misilm da bi bilo bolje ta 7900GT je oko 300e+tih 200e sto ti je ostalo(posto si naglasio da konfa ide do 1300e)i da lepo kupis 1900XTX koja po cenovnicima koje sam gledao kosta oko 470e...po mom mislienju to bi bilo bolje al na tebi je da odlucis
poz😉
ok to jeste tacno ,bitno je samo koliko je coveku bitna grafika u igrama ...ali te price :"to i to cje sledecje godine kostati toliko"je mnogo smesno..pa naravno da cene opadaju jako brzo vecj za mesec dana, a kamoli godinuКаква год да је графичка жешће је неисплативо у њу улагати ~500е :S: поготово што ће за ~годину дана моћи за исте паре да узме картицу јачу од X1950XTX, а и није човек ваљда џаба ставио ''доњу'' границу 😛
Коме није битна графика, ал' шта му то вреди, ако ће следећи комп моћи да узме тек за 3 године, разних људи има.ok to jeste tacno ,bitno je samo koliko je coveku bitna grafika u igrama ...ali te price :"to i to cje sledecje godine kostati toliko"je mnogo smesno..pa naravno da cene opadaju jako brzo vecj za mesec dana, a kamoli godinu
uuuu kome nije bitna?! lol ima puno ljudi kojima nije bitna grafika bitno im je da lepo radi a grafika moze da bude ko u Wolf 3D ako treba(ovo znam jer sam samo ja od mog drustva opsednut grafikom,anforčunatli) mada da ne skrecjem sa teme,bolje je za pare koje imas da uzmes najbolje em cjes biti zadovoljan,tj. necjes se kasnije kajati,em cje ti to sto uzmes biti dugotrajnije-duze vremena cje procji pre nego sto pocnes da razmisljas o novom racunaru.Коме није битна графика, ал' шта му то вреди, ако ће следећи комп моћи да узме тек за 3 године, разних људи има.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari