Šta je novo?

Konfiguracija - misljenja

aca10

Slavan
Učlanjen(a)
19.07.2005
Poena
309
Moram da kupim novu masinu, prosto ne mogu vise na 6 godina starom kompu da uzivam u igrama, a sad ce i diablo konacno.
Inace bih podizao sto je vise moguce virtualnih masina za eksperimentisanje, pa sam zato stavio dosta RAM-a.
Hard disk i monitor cu nabaviti kasnije, ako ikada budu onako lepe cene hardova :]

Lomim se oko ploce :
ASUS P8Z68-V/GEN3
ili
ASROCK Z68 Extreme4 Gen3

Ni oko kucista ne mogu da se odlucim:
THERMALTAKE
V3 VL80001W2Z

ili
XIGMATEK
Asgard

Cini mi se da nista posebno ne dobijam niti gubim kupovinom bilo koje od ove dve ploce ili kucista.

I sta mislite o napajanju, jel moze da gura ovu makinu sa sve nekim buducim hard diskom?

Ne zurim sa kupovinom, pa sam posle toliko lupanja glavom i citanja ovog foruma odlucio da cujem misljenja bench magova o ovoj mojoj buducoj konfi.

Prilozi

• konfiguracija.jpg
    konfiguracija.jpg
    105 KB · Pregleda: 79
sto se ploce tice ja bih isao na asus-a a koliko vidim hvali ti hard disk za storage :)

^^

slazem se za napajanje

Ma nabacicu neki flopi pa ih sve drzim na par disketa :]
Salu na stranu, nabavicu vec neki hard samo da vidim oce li se unormaliti trziste u skorije vreme, ako ne kupicu po paprenoj ceni kad skupim jos parica.

Mozes da prodjes dosta bolje sa memorijom. Imas kingstona za 5.400 ili cak 4x2gb isto black sark za 4.600. Taman bih te dve hiljade prebacio na grafiku 6950 1gb (sapphire twin cooler)

i +1 za tt napajanje. Ukoliko uspes da ga nadjes na lageru, nema bolje kupovine tenutno.

I ostale komponente mozes naci za manje para na drugim mestima. Ako nije obavezno da kupovina bude u A***u

Poslednja izmena:
Vrh Dno