Shobe
Slavan
- Učlanjen(a)
- 16.09.2005
- Poena
- 330
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Intel i5-12400 & Be Quiet Shadow Rock 3
- Matična ploča
- MSI MAG B760 TOMAHAWK WIFI DDR4
- RAM
- Kingston 2x16GB DDR4 3200MHz
- GPU
- Gigabyte GeForce RTX 4070 SUPER GAMING OC
- Storage
- Kingston KC3000 NVMe 512GB + 2TB, Lexar NM790 2TB, Samsung 870 EVO 2TB, HDD Toshiba 3TB
- Zvuk
- Logitech Z533, JBL Tune 570 BT
- PSU
- Be Quiet Straight Power 11 850W Platinum
- Kućište
- Be Quiet Pure Base 500 FX
- Monitor
- Lenovo L27q-30
- Miš & tastatura
- Logitech M650L & Logitech MX Keys
- Mobilni telefon
- iPhone 8 128GB
- Pristup internetu
- Kablovski internet
- Mobilni internet
Prodajem licni racunar, i5 konfiguraciju, koja me sluzi odlicno vec dosta dugo i dan danas, ali zbog prelaska na novu platformu ovu sam ipak odlucio da prodam.
Racunar nije nikad bio overklokovan, niti je bio (pre)opterecivan na neki drugi nacin (isto vazi i za graficku karticu). Najzahtevniji posao mu je bio igranje novijih igara.
Tih je i pouzdan u radu. Nisam nikad bas bio vican u sredjivanju kablova, niti sam imao strpljenja za to, pa zato izgledaju malo neuredno.
Napomena 1: Ako se dobro secam, ali uz veliku dozu rezerve obzirom da je bilo pre vise godina, moguce je da je jedan SATA power prikljucak iz napajanja neispravan, ali za to bas nisam siguran (mozda mi svojevremeno sam HDD nije radio, pa sam zato mislio i da prikljucak ne radi, stvarno se ne secam, ali sam morao da spomenem). Ja sam ga do pre mesec dana koristio sa dva SSD-a i jednim HDD-om bez problema. Takodje, uz racunar ide samo jedan SATA data kabel za prikljuceni SSD.
Napomena 2: Prodajem ga iskljucivo u celini, izuzev graficke kartice, ona moze da ide posebno. U slucaju da bude vise zainteresovanih, prioritet cu dati onima koji budu uzimali racunar u celini.
Konfiguracija:
Procesor: Intel i5 4670K (Link)
RAM: Patriot Viper 2x4GB PC3-12800 1600MHz DDR3
Maticna: Gigabyte GA-Z87P LG1150 Z87 (Link)
Napajanje: Cooler Master B 700W (Link)
Kuciste: Thermaltake Versa II
CPU cooler: LC Power: LC-CC-120
SSD: Intel SSD 335 SATA3 2.5" 180GB ()
Cooler: Cooler Master Silent Fan 120mm SI1 (1200 R.P.M. Silent 19dBA), na prednjoj strani
DVD: LG DVD R Super Multi
LC-POWER HDD adapter - LC-ADA-35-225 (Link)
Graficka: MSI ARMOR GTX 1060 6GB (Link) (vrlo moguce da imam i njenu kutiju u starom stanu, ako nekome znaci)
Cena konfiguracije: 18000 din
Cena graficke: 9000 din
Cena kompletnog racunara: 25000 din
Preuzimanje je iskljucivo licno u Novom Sadu.

Racunar nije nikad bio overklokovan, niti je bio (pre)opterecivan na neki drugi nacin (isto vazi i za graficku karticu). Najzahtevniji posao mu je bio igranje novijih igara.
Tih je i pouzdan u radu. Nisam nikad bas bio vican u sredjivanju kablova, niti sam imao strpljenja za to, pa zato izgledaju malo neuredno.
Napomena 1: Ako se dobro secam, ali uz veliku dozu rezerve obzirom da je bilo pre vise godina, moguce je da je jedan SATA power prikljucak iz napajanja neispravan, ali za to bas nisam siguran (mozda mi svojevremeno sam HDD nije radio, pa sam zato mislio i da prikljucak ne radi, stvarno se ne secam, ali sam morao da spomenem). Ja sam ga do pre mesec dana koristio sa dva SSD-a i jednim HDD-om bez problema. Takodje, uz racunar ide samo jedan SATA data kabel za prikljuceni SSD.
Napomena 2: Prodajem ga iskljucivo u celini, izuzev graficke kartice, ona moze da ide posebno. U slucaju da bude vise zainteresovanih, prioritet cu dati onima koji budu uzimali racunar u celini.
Konfiguracija:
Procesor: Intel i5 4670K (Link)
RAM: Patriot Viper 2x4GB PC3-12800 1600MHz DDR3
Maticna: Gigabyte GA-Z87P LG1150 Z87 (Link)
Napajanje: Cooler Master B 700W (Link)
Kuciste: Thermaltake Versa II
CPU cooler: LC Power: LC-CC-120
SSD: Intel SSD 335 SATA3 2.5" 180GB ()
Cooler: Cooler Master Silent Fan 120mm SI1 (1200 R.P.M. Silent 19dBA), na prednjoj strani
DVD: LG DVD R Super Multi
LC-POWER HDD adapter - LC-ADA-35-225 (Link)
Graficka: MSI ARMOR GTX 1060 6GB (Link) (vrlo moguce da imam i njenu kutiju u starom stanu, ako nekome znaci)
Cena konfiguracije: 18000 din
Cena graficke: 9000 din
Cena kompletnog racunara: 25000 din
Preuzimanje je iskljucivo licno u Novom Sadu.