Treba mi pomoć oko kupovine nove konfiguracije za kucnu upotrebu - multimedija (TV, net, muzika, filmovi, fotografije), uz mogućnost intenzivnijeg korišćenja Photoshop-a u dogledno vreme. Igrice ne igram.
Imam sledeću konfiguraciju već 4 godine:
asus A7V8X-X
amd athlon 2400
ati radeon 9200 64mb
maktor 80gb
256mb ram
combo Lite-on
i donedavno je zadojavala u potpunosti moje (skromne) zahteve. Ne bih je ni menjao ali mi se sada ne isplati nadogradnja harda, operativne i dvd rezača,
jer moram da kupim i novo napajanje (jedini problem do sada).
A kada već menjam, ne bih da uzmem najjeftinije pa da se zeznem, jer
i narednu planiram da koristim bar 3-4 godine bez nekih izmena
Za sad sam se odlučio samo za kućiste CM elite 332 i hard WD 3200KS. Za matičnu i procesor stvarno ne znam, a dvoumim se između integrisane grafičke i neke jeftine. Molim za savet oko ove tri komponente. Najvažnije mi je da bude stabilna i dugo da traje
Imam sledeću konfiguraciju već 4 godine:
asus A7V8X-X
amd athlon 2400
ati radeon 9200 64mb
maktor 80gb
256mb ram
combo Lite-on
i donedavno je zadojavala u potpunosti moje (skromne) zahteve. Ne bih je ni menjao ali mi se sada ne isplati nadogradnja harda, operativne i dvd rezača,
jer moram da kupim i novo napajanje (jedini problem do sada).
A kada već menjam, ne bih da uzmem najjeftinije pa da se zeznem, jer
i narednu planiram da koristim bar 3-4 godine bez nekih izmena
Za sad sam se odlučio samo za kućiste CM elite 332 i hard WD 3200KS. Za matičnu i procesor stvarno ne znam, a dvoumim se između integrisane grafičke i neke jeftine. Molim za savet oko ove tri komponente. Najvažnije mi je da bude stabilna i dugo da traje