simpson H je napisao(la):Ovo gore su maximalne cene po kojima mogu da se dobiju ove komponente
zendraqla je napisao(la):Kao sto sam rekao Sale, svako vuce na svoju stranu. Svako sklapa konfiguraciju kakva je njemu potrebna !!!
Ji 4Tze je napisao(la):a bre misko, koji gskill 2GB zdrav li si :d
nema 2x1GB a 4x512 je glupost i bespametno bacanje para
mada, stize PQI ovih dana :eyebrows:
Ji 4Tze je napisao(la):a bre misko, koji gskill 2GB zdrav li si :d
nema 2x1GB a 4x512 je glupost i bespametno bacanje para
mada, stize PQI ovih dana :eyebrows:
Misko je napisao(la):Ko kaze da nema 1gb ddr500 osrednja?
Nebitno neka ide na ono sto ima na trafici da se uzme 2x512DDR500 Kingmax. I neka uzme NF4 754 plocu, cisto da diskovi dobiju NCQ i PCI-E i dual chanell (mada je to sve 5 %)
Sasa je napisao(la):O cemu ti ovde pricas, citaj lupas ?
Nema 1GB DDR500, nekod nas.
754 ima single channel za memoriju samo.
nF4-4X nema NCQ.
PCI-E je od AGP-a sam po sebi nije brzi ni malo.
A nisi ubo ni dual channel koliko donosi, po mojim iskustvima, i manje od 5%.
Pozdrav!
p.s. Misko, ja sam za sebe kazem da sam namcor, doduse samo ovako preko neta ali to nije tema ovog thread-a.
Misko je napisao(la):Inace NCQ ima na 754 nf4 plocama nema na svim ali na nekim ima. Tako da si i ti sad opet lupio 2:1. Poz.
Ne, misko gleda da zavali svoj komplet, ti ne znas sta pricas, a mi ostali se trudimo da sklopimo konfiguraciju kakva je potrebna COVEKU KOJI JE POKRENUO thread.
Niko tebe nije pitao sta ti se svidja, nego sta preporuciti njemu.
Kapish ?![]()
zendraqla je napisao(la):A sta ti pokusavas da mu uvalis? Bitno je da tebi ispod avatara pise da si uvek upravu. To sto pise ne znaci da je tacno. Jesi li ti uvek ovako bezobrazan ili sta? Oladi malo i ne uvlaci mene u tvoje glupe prepirke.
zendraqla je napisao(la):A sta ti pokusavas da mu uvalis? Bitno je da tebi ispod avatara pise da si uvek upravu. To sto pise ne znaci da je tacno. Jesi li ti uvek ovako bezobrazan ili sta? Oladi malo i ne uvlaci mene u tvoje glupe prepirke.
Misko je napisao(la):Mnogo je samouveren evo mu native podrska za NCQ na nf4 754 ploci Epox, sa njihovog oficjalnog sajta, naravno sad ce da bude da sam ja hakovao sajt i napisao da podrzava NCQ))))
http://www.epox.nl/products/view.php?product_id=408
Sasa je napisao(la):Ja jesam samouveren, jer znam sta pricam. Ti pogledaj koji cip-set koristi taj Epox, a onda ponovo procitaj o kome se gore prica.
5:0 ali tako sto sam sebi zabijas auto golove, ne znam da li si nepismen ili "samo" ne citas.
nF4-4x NEMA NCQ podrsku, Ultra i SLI je imaju.
A budes li nastavio sa koriscenjem istog recnika kao do sada, dobices odluku o prinudnom odmoru.
Pozdrav!
Misko je napisao(la):Ja ne znam gde sam ja napisao NF4-4, lepo sam rekao ne sve NF4 754 ploce, citaj kako je napisano a ne onako kako tebi odgovara.
Misko je napisao(la):I ne razumem zasto si mi obrisao prvi post, a zatim i drugi, aj sto si mi treci editovao razumem, koji su ti to fazoni?
Sasa je napisao(la):Za ovo si u pravu, mada bi nesporazum bio mnogo manji da si sam primetio da ja sve vreme pricam o nF4-4X. Ti nisi nigde konretno napisao nF4-4x iako kad kazes nF4 s754 misli se samo na nF4-4x, jedino to je logicno. SLI varijante u s754 su teska egzotika i realno gluposti..
Sasa je napisao(la):Verovatno zato sto to sto si pricao nema veze sa temom + je napisano vrlo pogresnim tonom.
Misko je napisao(la):Sta to mene briga sta ti pricas(pises), ti si mene napao za ono sto nisam napisao :trust: , znaci ja sam samo pokusao da objasnim ono sto sam i napisao al ne vredi pa ne vredi.
Misko je napisao(la):Prvi post je bio umereno napisan, niti sam koristio izraze uvalio, niti ne znas ti njega (a mi se ustvari poznajemo) imalo je veze sa temom (da ne gresim dusu velika vecina nije ali jedan deo jeste) tako da mi nije jasno zbog cega si to uradio.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari