Šta je novo?

Konfiguracija do 600eur

fruit23

Slavan
Učlanjen(a)
02.10.2007
Poena
330
Pozdrav,

Drugar hoce da uzme novi komp do 600eur pa mi treba mala pomoc od vas :D

Konkretno hoce da igra Betmena i Tomb Raider[da moze da igra na high] i da mu sluzi za photoshop amaterski.....

Ima kuciste cooler master i napajanje od 420w[mislim da mu treba jace napajanje ali slusam vase savete]

Ja sam mislio nesto ovako:

ASROCK Z97 Anniversary
i5-4690
Ram 2x4gb
Sapphire r9 280x 3gb

Svaki savet je dobro dosao i hvala unapred!

Ma jok nece klokovati sigurno...Ali sam mislio da uzme jacu plocu ako ce u nekom buducem vremenu menjati cpu da uzme jaci......mislis da uzme h81 bilo koju? A ostale komponente? Hoce li ova grafika moci da vuce na high novije igre?
Hvala unapred na odgovorima!

Pa toga se I plasim....no name neko napajanje.....ja bi isao na jace....nije veliki izdatak Ali opet ne treba se *****avati sa tim.....E sad iskreno nisam pratio trziste dosta dugo....videcu da mu uklopim tu grafiku u cenu.....
Hvala!

prati forum,naleti cesto korektan cm,lc power,chieftek... sa 30+a na +12v koji su sasvim dovoljni za 970gtx,nema potrebe bacati 60+e na napajanje za tu kartu.

Resio je da poveca budzet za jos 100 eur....

ovako bi to izgledalo:

CRUCIAL 8GB Ballistix Sport DDR3 1600MHz
INTEL Core i5-4690 BOX
Palit GTX970 4GB GDDR5
Kingston 120GB SSD V300 Series
GA-H81M-S2PH
i neko napajanje....

Sta vi mislite?
Hvala jos jednom svima!

Ne znam koliko ventilatora imaš, ali od jeftinih Haswell ploča, čini mi se da samo MSI stavlja 3 konektora (2x4 pin i 1x3pin) za ventilatore. Ostali stavljaju po 2. Tako da ako imaš 2 ventilatora u kućišu, jedan će se morati na molex

Nazad
Vrh Dno