Šta je novo?

Konfiguracija do 350e max

kvaka22

Slavan
Učlanjen(a)
05.05.2009
Poena
415
Pozdrav drustvo
Kupio bih novu masinu do max 350e bez monitora jer ga vec imam
Ne igram igrice tj igram ali neke matore tipa age of mitology i slicno
Generalno dosta surfovanja,skidanja ,filmova,muzike rada u wordu,excellu i slicno
Dajte neki predlog sta uzeti ,znam da nije neki budzet ali to je sto je

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Ako moze pomoc oko instalacije napajanja kod ovoga kucista ,s obzirom da on ima mrezicu i dole ,da li ventilator napajajanja ide ka kucistu ili ka dnu kucista ?

Napajanje se montira tako da uvlaci vazduh od poda na gore, tako uvlaci svez vazduh, a ne topao iz kucista. Dakle ventilator na dole, prema podu okrenut.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

P4 konektor ne moze do prikljucka na ploci dodje ,sta raditi,stavili kablic od 20cm ,za neverovati,ima li leka ili da im vracam napajanje ?

Imas ekstender za taj kabli, nije skup.

Jesi poubacivao sve komponente? Kako ti se cini kuciste? Lupi koju sliku kad sve poubacujes, zanima me kako se uklapa i jel ima prostora za cable menagement pa da uzimam cyclopsa?

Sent from my Galaxy S7 using Tapatalk

Ne mogu da namestim da mi rade usb portovi i net( ne nalazi hardver ,lan sta god),pojma nemam o cemu se radi
Instalirao sa usb sistem ali net i usb ne rade ,ima li ko ideju gde gresim?

Poslednja izmena:
Jel si dobio disk uz plocu sa drajverima? Ako jesi, tu imas sve sto ti treba.
Internet ima svoje ethernet drajvere.

Ne vidi usb stikove u windowsu?

Da,moram instaliram drajvere a nemam preko cega ,sem da se zezam skidajuci sa starog harda na novi pa odatle bla.bla
Ma,smucilo mi se ....

Poslednja izmena:
Da
Probao sam razne i ni jedan nece da radi,niti ga W7 64 prepoznaje
Veze nemam o cemu se radi
Da li da instaliram neki drugi w7 ili ici na w10 ,nisam pametan ,provalicu verovatno ali za sada nemam ideju,niti me se ikada ovako nesto desilo

Poslednja izmena:
Win10 sam skine drivere za vreme instalacije za sve sto treba.. just saying :D

Nosim ga sutra kod druga pa ce ga on srediti,to mu je i posao inace
Verovatno je problem u drajverima ,ali me zaista smorila cela situacija
Bicu tu kada ga bude radio pa cu videti u cemu je bio problem
Dzaba ivanbass1 kada ne moze ni na net se nakaci ,ne prepoznaje hardver trazi driver koji ja imam ali ne mogu ga instaliram

Poslednja izmena:
Zao mi je sto ne mogu puno da ti pomognem, mozda je do nekog podesavanja u biosu ili nesto..

Inace win10 kad se podigne prvi put ako je uboden net kabli u njega on ima drajvere za skoro sve, pa i za graficku(uglavnom neke malo starije za graficku pa se oni update manualno).

Hvala u svakom slucaju
Videcu sutra u cemu je bio problem pa javljam ,mozda nekome pomogne

441ed57b6a101ce74bc8951fefcebd8a.jpg

eb67c8d4f53869cebc7b8338c2fcef13.jpg

9ac9ceca4fb03c8a723fe11f803d579d.jpg

Ostadoh duzan slike "punog" kucista

Ima brdo rupa sigurno je mogao ali meni licno nebitno
Ne ugrozava rad bilo cega

Dodao bih da je definitivno w7 64 pravio problem pri instalaciji drajvera maticne ploce,nismo ulazili dublje u problem nismo hteli da se smaramo nego smo instalirali odmah w10 i sve je krenulo kao po loju ,odjednom sve proradilo
Pretpostavljam da mnogima ovde to ne bi bio problem ali i onako vreme je bilo da se ide dalje ,logican izbor je bio w10

Poslednja izmena:
Proizvodjaci maticnih ploca skylake i kaby like namerno uvale neke kosku korisnicima sedmice , da si imao Windows 7 sa svim zakrpama do kraja 2016 ne bi imao problema , Windows 10 ima dosta generickih drivera za usb 3.0 tako je on bolje resenje nego gubiti vreme sa sedmicom koja je izasla kada usb 3.0 nije bio popularan pa proizvodjaci maticnih ploca naknadno prave drivere za sedmicu.

Vrh Dno