Šta je novo?

konfiguracija do 35 000 din...

TeCHNiCS_

Slavan
Učlanjen(a)
23.10.2006
Poena
320
igram samo igrice... ispao sam iz fazona pa i ne znam sta je dobro... ako moze neki savet. da napomenem samo kuciste bez monitora... hvala svima

.......smrc, necete da mi pomognete...

elem da... 350-370e samo za plocu procesor memoriju i graficku.... sve ostalo imam
nesto sam sam gledao....

intel e6750
gf palit 8600gt sonic +

to je za sad 260e
ostaje mi 100e za plocu i memoriju....

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
koji cpu da stavim umesto ovog? koju plocu jos da kupim????

ok, za sad znam da cu uzeti osam soma shesto ge te sonic + i ovaj geil posto sam pre tvog posta gledao doticnu memoriju...

jos ploca i cpu 🙂)

200e na razmatranju

Poslednja izmena:
da napomenem da sam otvoren i ka amd i ka intelu... nisam zahtevan korisnik i nista ne programiram sem sto igram igrice, i to samo trke... ne zelim da dajem bespotrebno pare u fazonu aaaaaaaa vidi imam c2d ti nemas i slicno... neki best buy me interesuje 🙂)

onda stavi neki intel 2180 i neku p35 plochu tipa ga-p35-ds3 ili neku slichnu i onu memoriju od malopre ako neko ima bolji predlog neka kaze ili ako sam ja neshto uprskao neka me ispravi (na greshkama se uchi🙂)

Poslednja izmena:
Gigabyte GA-P35-DS3L - 75e
E6750 - 150e
GeIL 800MHz 2GB - 50e
Palit 8600GT Sonic + - 100e

Total - 375e
Ovako moze prodje ?

uuu extra... ako moze to onda extra. jel se slazete sa ovim sto je ocz napisao?

Ne slazem se.
Gledajuci prvi post koji si postavio u ovoj temi, mnooooogo je bolje ovo:

Ista ploca
E4500/4400 100e
Ista memorija
ATI 3850 256MB ~160e

Ovakva kombinacija je mnogo bolja za igre, jer je onda Palit 8600GT ipak srednja klasa, ustavi i 3850 je srednja klasa (po ceni), ali ipak ima znatno bolje perfomanse.
3850 je veoma blizu, ako ne i ista, sa mojom 8800GTS 320MB.
Znaci na njoj ce ti raditi i Crysis na 1024x768 na high sigurno sa 25-35 fps-a, a sa 8600GT o ovome mozes samo da sanjas :type:.

au... tek sad ne znam sta da kupim............

da li cu morati da menjam napajanje? imam thermaltake 470w i xaser 3 v1000d 🙂

iskreno ne volim gigabyte... ali ako vi kazete da valja onda ok.... radije bih neki asus ili dfi

znaci ploca i memorija reseno...

......btw ne igram taj crysis il kako vec... samo trke, npr ovaj novi nfs....

Poslednja izmena:
au... tek sad ne znam sta da kupim............

da li cu morati da menjam napajanje? imam thermaltake 470w i xaser 3 v1000d 🙂

iskreno ne volim gigabyte... ali ako vi kazete da valja onda ok.... radije bih neki asus ili dfi

znaci ploca i memorija reseno...

......btw ne igram taj crysis il kako vec... samo trke, npr ovaj novi nfs....

Kupi ono gore i nemas sta da mislis 😉.
Ja navodim Crysis jer je to najzahtevnija igra danasnjice. Otkud znas koliko ce biti zahtevan neki recimo NFS Pro Street 2. Zato moras da uzmes minimalno ovu 3850 256MB graficku karticu.

Gigabyte proizvodi ploce istog kvaliteta kao i Asus. DS3L je u rangu sa P5K.

To TT 470W napajanje ce ti biti sigurno dovoljno.

znaci ploca, memorija, procesor i graficka reseno.. ,) 😀.
DS3L, E4500, Geil Black Dragon i 3850 256MB kicks ass :d.

Naravno podrazumeva se da ces ovaj intel E4500 klokovati, mada je za sada u igrama dovoljan i kada radi na defaultnih 2,2GHz.

posto vidim da si dobra dusa smaracu te cesce oko clockovanja muahahhaa 😡 lol salim se, imam hyper 6 tako da ce moci da ga 'ladi kako treba....

kako bre black dragon? zar nismo rekli ultra plus il kako vec?

Poslednja izmena:
posto vidim da si dobra dusa smaracu te cesce oko clockovanja muahahhaa 😡 lol salim se, imam hyper 6 tako da ce moci da ga 'ladi kako treba....

kako bre black dragon? zar nismo rekli ultra plus il kako vec?

Ma svejedno je. Ja ne vidjam tu ultru plus po katalozima, pa sam zato stavio Black Dragon on je 60 evra.

Pa nisam ti ja iskusan overkloker. Jeste overklokovao sam moj E4400 na 3GHz, ali sam dobio T od kojih se sunce topi 😀.
50C u idle, u loadu (igrama) ide do 70C, a ove test programe ni ne pokrecem, jer mi T brzo pocne da prelazi 80C (u full loadu, dakle Orthos ili TAT test).
Ali ja ovako drzim vec 2-3 meseca i nemam problema ,).
Kod overkloka najvise zavisi od primerka procesora, ali velika vecina C2Duo procesora mogu do 3GHz, jedina je razlika sa kojim T...
Ima ljudi kojima je procesor isti kao moj, hladan kao zmija, u full loadu im ne prelazi 65C, tako da nemoj da te prestrase moje temperature, tebi ce biti vece 😛, pa ces moci da smanjis racun za grejanje 😀.

nja nja nja nja... ja bih ipak 6750.... ma sacekacu jos malo da skupim kintu pa cu da se otvorim kako treba 😛 😛 😛

hvalaaaaaaaaaaaaa svima super ste....

iskren da budem mislim da ce ova 8600gt sonic + vrsiti posao skroz... posto ne igram toliko zahtevne igre.... 🙂)

Poslednja izmena:
nja nja nja nja... ja bih ipak 6750.... ma sacekacu jos malo da skupim kintu pa cu da se otvorim kako treba 😛 😛 😛

hvalaaaaaaaaaaaaa svima super ste....

iskren da budem mislim da ce ova 8600gt sonic + vrsiti posao skroz... posto ne igram toliko zahtevne igre.... 🙂)

bolje skupi pare i uzmi 6750(kad ga toliko zelish) 3850 onda Gigabyte GA-P35-DS3L i 2gb geil-a ja nebi ishao na 8600gt kad mogu da dodam josh 50e i da imam mnogo bolju graf.

onda stavi neki intel 2180 i neku p35 plochu tipa ga-p35-ds3 ili neku slichnu i onu memoriju od malopre ako neko ima bolji predlog neka kaze ili ako sam ja neshto uprskao neka me ispravi (na greshkama se uchi🙂)

Sto se ove tice ... samo napred 😀 ... najbolji odnos cena kvalitet (po meni)

Citiram ocz-a

Gigabyte GA-P35-DS3L - 75e
E6750 - 150e
GeIL 800MHz 2GB - 50e
Palit 8600GT Sonic + - 100e

Total - 375e
Ovako moze prodje ?

Po meni i tekako moze .. proc moze da ti gura duuzzzee vreme ... grafa dobra za sada a za jedno god do god i po za 1oo e cesh moci da uzmesh 88ooGT LoL .. memorija sasvim ok ... a ploca ok mada ako imash kesa idi na P verziju a ne na L mnogo je bolja ali i kosta oko 12o e

Da ne otvaram novu temu i meni isto treba komp do 35000. Samo kuciste samo sto meni treba sve. Znaci maticna, procesor, hard, memorija, graficka kuciste, opticki uredjaj. Narvno komp je za igranje. 🙂

Nazad
Vrh Dno