Šta je novo?

Konfiguracija do 23 000

Dakee*

Cenjen
Učlanjen(a)
31.03.2013
Poena
160
Pozdrav svim forumasima. Planiram da kupim neku konfiguraciju do nekih 23 000 kao sto pise u naslovu.. Ne treba mi nista "specijalno", pa zato mi budzet ni nije preterano veliki. Znaci, nesto osnovno, sto ce moci jednog dana da se nadogradi, ako je to moguce, ali nije ni presudno. Hard disk mi nije preterano bitan i dovoljan mi je neki od 320 GB. Takodje, racunar mi nije potreban za igrice. Samo mi je bitno da imam neku graficku sa HDMI izlazom, da bi mogao kuciste da privezem sa TV-om zbog filmova. Uglavnom da normalno "tera" win 8, za muziku, gledanje filmova i surf..
Zamolio bih vas ako neko moze da mi da neke predloge.. Hvala unapred... :)

Poslednja izmena:
Celeron i HDMI ploča je 10.400, a A10 i takva ploča ima već od 13.400 (u onoj firmi 13.800).
Kokan je sklopio sa HDMI pločom za 23.900, ja sa A10 za 25.400 jer su H81 sa HDMI za 1.500 skuplje.
Meni se to čini isplativim za quad sa bar trostruko boljom grafikom.
http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/amd-richland-intel-haswell-gpu_5.html#sect0
Što se apgrejda tiče, velika iščekivanja treba da opravda malena H81 kada za 3-5 godina primi ultra jeftin polovan i5/i7,
jer se cela priča o Intelovoj nemerljivoj nadgradnji zapravo odnosi na tu ploču i ništa više.
Samo smatram da si mogao narednih godina da uživaš kao čovek, a posle kupuj polovno šta hoćeš, sa ili bez ploče.
Poštujem ja tuđa mišljenja, ali kikotanje od strane nekih baš i ne razumem.
:wave:

Da li možes da napišeš celu tvoju konfiguraciju? Hvala

Vrh Dno