Šta je novo?

Konfiguracija do 150-160 eura?

• Začetnik teme Začetnik teme bojke1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

bojke1

Čuven
Učlanjen(a)
14.01.2006
Poena
705
Moja oprema  
CPU & Cooler
RYZEN 5 3600XT/COOLER SilentiumPC FORTIS 3 HE1425
Matična ploča
MSI B550 GAMING PLUS
RAM
KINGSTON FURY RGB 2X8GB DDR4 3600MHZ
GPU
ASUS ROG STRIX-GTX1060-O6G-GAMING
Storage
KINGSTON 500GB M2 SA2000M8 ,WD RED PLUS 4TB,WD 2TB GREEN,EXTERNI 2,5 INCHA TOSHIBA 1TB
Zvuk
JAMO D450 FRONT,JAMO D4CEN,JAMO D400 SURAUND,JBL SUB ES250PW,MARANTZ AVR SR7010,SONY BDP-S6200
PSU
SEASONIX PRIME GX1000 GOLD
Kućište
COOLER MASTER 690 II ADVANCED
Monitor
DELL S3220DGF 165HZ,SONY KDL55X8509C 120HZ,BENQ W1070+ FULL HD PROJEKTOR
Miš & tastatura
LOGITECH MX MASTER 3S,LOGITECH K360
Mobilni telefon
Samsung s24 ultra 12/256gb titanium black
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
  2. Mobilni internet
Interesuje me posto sam prodao sestrin komp pa bih sada hteo da joj kupim nesto do 150-160 eura ,Znaci samo kuciste i ono sto ide u njemu ploca proc. graficka memorija modem i ostalo.Monitor mi ne treba kao ni mis tastatura ni zvucnici.
Dakle sta bi moglo da se nadje za te pare da je solidno?
Svaka preporuka ili savet je dobrodosao.
Pozdrav!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Novo - ništa.
Polovno - probaj u sobi Mali oglasi ili neke štampane oglase.

Generalno, teško da ćeš za te parice naći nešto sem nekog Athlona XP < 2000+, max 512 rama (ali pre će biti 256) i neku mx440 grafiku, kao i 80 hdd.

E sad, da li je to solidno...?

Novo - ništa.
Polovno - probaj u sobi Mali oglasi ili neke štampane oglase.

Generalno, teško da ćeš za te parice naći nešto sem nekog Athlona XP < 2000+, max 512 rama (ali pre će biti 256) i neku mx440 grafiku, kao i 80 hdd.

E sad, da li je to solidno...?
Pa ja sam mislio na polovno.Znam da za novo je ovo mala kinta.
U svakom slucaju hvala na odgovoru.
Pozdrav!!!!!!!!!!!!!!!

Evo sta sam uspeo da pazarim za 150 eura.
1.ploca-asus a7v8x
2.procesor-sempron 2400+ sa kulerom
3.graficka-geforce fx5200
4.memorija-kingston 512 rama
5.hard disk-maxtor 80 giga
6.optika-dvd pioneer
7.optika-cd-rw lg
8.modem-56k
9.napajanje-kuciste kinez sa slabijim napajanjem.
Masinu mi je zet prepakovao u vece kuciste big tower i napajanje je za pocetak od 300w kinez,ali imam u planu da stavim malo bolje napajanje.
Eto sta vi mislite da li ova konfiguracija vredi ove pare ili sam je platio vise nego sto ona vredi?
Pozdrav!!!!!!!!!!!!

Kupio sam od drugara koji nije hteo da se zeza da daje oglas a trebale su mu pare odmah.Inace pitao je par ljudi koji rade otkup i oni su mu ponudili oko 140-150 eura a posto je meni trebala neka masina za sestru onda je ovo dobrodoslo.
Inace kuciste mi je dao zet na poklon neko veliko kao chieftec big tower i stavio je neko svoje napajanje cisto za pocetak pa ako bude bilo potrebe zamenicemo ga kasnije.
Pozdrav!!!!!!!!!!

Evo mala ispravka memorija je ipak 256 a ne 512 ali ipak mislim da je i to realna cena 150 eura za komplet.
Pozdrav!!!!!!!!!!!!!!!!!

Za te pare odlicno si prosao... Ako tvoja sestra ne igra igrice i to ce biti dovoljno, ako ne, posle samo dokupite jos 256 rama!

Za te pare odlicno si prosao... Ako tvoja sestra ne igra igrice i to ce biti dovoljno, ako ne, posle samo dokupite jos 256 rama!
Ma u principu ne igra.Igra samo one koje vec dolaze sa xp-om a njih moze da igra bez problema.
Hteo sam jos nesto da pitam hard disk je samsung a ne kako sam ja napisao maxtor od 80 giga i malo se vise cuje kad palim komp i dok radi kad se otvaraju neki programi kao da cangrlja pa da pitam da li ta buka moze malo da se smanji ili ne?
Ostalo je sve za pohvalu cak i ova graficka fx5200 ima dvi sto me prijatno iznenadilo pa sam na lcd samsung 731bf vezao preko dvi kabla i slika je ekstra.
Pozdrav!!!!!!!!!

To krljanje je setanje glave po polocama zbog velike fragmentacije, mozes da odradis defragmentaciju i smenjice se!

Poslednja izmena:
To krljanje je setanje glave po polocama zbog velike fragmentacije, mozes da odradis defragmentaciju i smenjice se!
Ok hvala.Probacu da odradim defragmentaciju pa cemo videti sta ce biti.Kazi mi samo sa kojim programom da odradim defragmentaciju.Sa onim sto dolazi uz xp ili sa programom koji sam ja instalirao a zove se diskeeper 10?
Pozdrav!!!!!!!!!!!

Nijednim, mnogo bolje resenje je PerfectDisc 8, odradjuje posao bolje nego oba zajedno 🙂...

Imas da ga skines na 9down!

Ako imas problem sa downloadom, pusti PP

Nazad
Vrh Dno