Šta je novo?

Konfiguracija do 140 000

Serbian91

Slavan
Učlanjen(a)
04.01.2009
Poena
350
Ipak je doslo do nekih '' komplikacija '' i sada moji insistiraju da uzmem jos jednu konfiguraciju jer se selim za BG :D . Ne mogu da se protivim njihovim zeljama :d .

Budzet je do 140 000 RSD . Ne treba mi monitor (32" Samsung nosim ) i OS . Sve ostalo treba ( kuciste , ram , napajanje , procesor , grafick(e)a ... ) . Pozeljno je da bude INTEL/Nvidia kombo . Normalno , sem za ucenja ( :D ) , glavna svrha ce mu biti gaming .

Delove iskljucivo sa http://www.atom.rs/ , tamo sam do sada sve nabavljao .

samo ne znam sta ces za monitor, posto ima lepih modela, ali ne znam ni do koliko para, ovo sto si ti hteo uzeti imas za 139,7k u jednoj randnji ali bez hladnjaka, e sad vidi koliko je u atomu, pa ako je tamo mnogo skuplje vidi sta da radis, javi da ti kazem link. Pozdrav

i evo bas sad poredim stvari i npr mis je ovde 7500, a kod tvojih 8300, ***, ne znam da li mozda imaju odmah na lageru, ali ovako iz keca, izgleda povoljnije.

pozdrav

140k a zvucna kartica integrusha. To je malo bolesno.

to sam i ja rekao, jeste da je asus malo izvikana marka, i da je gigabyte u stilu koliko das toliko i dobijes, ali ova predlozena placa u prvom postu, nije bila bas, ima masa njih koja je prijavljivala greske, i neko silno cvrcanje, koje je negde update biosa, ispravljalo a negde ne.

Vrh Dno