Šta je novo?

Konfiguracija do 100 000? after effect....

louderick

Slavan
Učlanjen(a)
10.04.2008
Poena
320
Potreban savet za konfiguraciju bez monitora do 100 000 din. Kompjuter koristim profesionalno za After Effects, efekte i obradu zive slike.... bilo bi super da budu 2 SSD diska ukljucena, jedan za sistem, a drugi za projekte- ne moraju biti veliki, sistem 120 GB, projekti 120 ili 250 GB... zahtev br 2: 24 GB RAM memorije (3x8 GB), da bude brza memorija..... I, da, intel procesor da bude.... Naglasak je na brzini privjua i protocnosti velike kolicine megabajtova izmedju hard-diska i memorije, a ne toliko u brzini rendera.... Moze pomoc?

Poslednja izmena:
Imaš već nekoliko tema za kompjuterima od 100.000 ili više dinara. Pregledaj prvo njih, jer ćeš po svemu sudeći tamo naći odgovore na svoja pitanja.

Kratka pomoć : ništa bez nekog 6-core Intel procesora u vidi Ivy Bridge-E, ili pak najmanje i7 4790K. Ispod toga ne ići.

Memoriju ćeš lako naći i sam na sajtovima, e sad 24 GB je nestandardni kapacitet, ili uzmi 32 GB ili 16 GB.

Da ponovim, za tvoje potrebe najbolje je odmah ići na LGA2011 platformu i X79 čipset. Ajde malo se potrudi da nešto sam sastaviš i pre toga prelistaj one teme koje sam ti rekao gore, nađi ih na forumu(nisu tako stare teme).

ok, ljudi, ne mora biti zakucana cena... 🙂 nego, ne nadjoh te teme sa kompjuterima oko 100 000 din... 🙁 izvinjavam se, dugo nisam bio na forumu...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno