Ta konfiguracija 300% probija spomenutih 600e.
Jedina DDR2/DDR3 ploca kod nas za koju ja znam, jeste Asusova P5KC koja je, kao ploca gledano, ispod proseka. Sa X38 chipsetom ne dobijas ma bas nista u odnosu na P35, sem podrske za DDR3. Taj tip memorije nece u skorije vreme pojevtiniti, a kad se to dogodi, vise ce se isplatiti da menjas ceo komp. Q6600 nece imati nikakav dobitak, ako budes koristio DDR3. Ustvari, ceo sistem uopste.
Uzmi neku pristojnu P35 plocu sa FireWire (racunam zbog video materijala?) za ~100 evra.
Sto se graficke tice, posto neces igrati igre, preporucujem 8400GS ili 2400Pro. Nove kartice, 3 godine garancije, kostaju smesno, a odgovaraju nameni. Taj 8600GT je tezak overkill za to za sta si ga namenio.
Uzmi Centuriona, ~60 evra nije previse za kuciste, neki ce cak reci i da je malo. Bar to moze da se lako uklopi u 600e, a skroz je ok.
Klasa napajanja je ok. Iako se deo posetilaca nece sloziti, i tu ne moras da dajes 100e. Preporucujem Antec TP-Trio 550W, u odnosu na najjevtiniji RealPower jevtinije je 20tak evra, a vise je nego dovoljno. Njega sam hteo da uzmem za svoj racunar, ali ga nije bilo. Ne znaci da je ovaj LC koji sad imam los, daleko od toga, ali deo javnog mnjenja iz raznih razloga smatra da to nisu kvalitetna napajanja, pa necu njega da preporucujem, inace odosmo u fajt.