Šta je novo?

Konacno>>>>>Railroad Tycoon 3

Milan82bh

Čuven
Učlanjen(a)
20.09.2003
Poena
649
Chekanje se isplatolo konachno je igra stigla.Juche sam je nabavio i utisci su odusevljavajuci.Chista 10 za igru,naravno ko voli upravljachke simulacije.Mozda grafika nije za 10 ali zato sam koncept igre je fantastican!!!!Jos samo da dodam da je stigo i Las Vegas:Make it Big

Kuc kuc, obe igre su stigle pre 10 dana :D

RRT3 igram nekih nedelju dana, i igra jeste dobra, ali ima dosta tehnickih detalja koji ubijaju igrivost. Igra puca cesto, i to ne samo na mojoj mashini nego na dve-tri probane, gradnja pruge je reshena krajnje loshe....
Generalno, dobar tycoon, ali nishta nije dobro kao stari Transport Tycoon Deluxe :D

jox je napisao(la):
Transport Tycoon Deluxe :D

Ne diraj u staru ranu.
Dok sam, bio u VSiCG, vratio se pre par dana, iskopao sam neki P1 i odrao se od TTD. Cak sam nalozio i par Svod i SvodIk.

ZAR JE STVARNO IZASAO RTL 3 ?!!!! Brate!!! daj da se dogovorimo
da mi nekako posaljes ne pitam sta kosta!! moze i trampa za neke druge igre.(dajem ti 3 igre nebitno na koliko se cd a nalaze) :happy:

Ja sam svedok drajveru, to je stvarno stiglo pre 10 dana :mrgreen:

Samo nisam znao da neko to igra :)

OptiPlex je napisao(la):
Samo nisam znao da neko to igra :)

:?:
Jednu od najboljih upravljačkih simulacija?

Svašta ...

pTomic je napisao(la):
...

Ne diraj u staru ranu.
Dok sam, bio u VSiCG, vratio se pre par dana, iskopao sam neki P1 i odrao se od TTD. Cak sam nalozio i par Svod i SvodIk.

Hm.....sta mislis da sam radio 2 meseca u Francuskoj sa notebook-om 486... :D TTD je definitivno najbolja igra po tom pitanju i da stvar bude jos bolja, grafika uopste nije losa. Cak i za danasnje uslove. Ne dobijete onaj utisak: "Auu, za sta sam ja mislio da je lepo nekad?"

Nego sto se tice tog RRT3......kakve su sanse, mislim..... :?: :D ....da se nesto organizujemo....?

Pozdrav!

luka.l je napisao(la):
...
Nego sto se tice tog RRT3......kakve su sanse, mislim..... :?: :D ....da se nesto organizujemo....?

I ja sam zainteresovan...

luka.l je napisao(la):
...

Hm.....sta mislis da sam radio 2 meseca u Francuskoj sa notebook-om 486... :D TTD je definitivno najbolja igra po tom pitanju i da stvar bude jos bolja, grafika uopste nije losa. Cak i za danasnje uslove. Ne dobijete onaj utisak: "Auu, za sta sam ja mislio da je lepo nekad?"

Pozdrav!

Pogledajte TTDPatch i recite mi da vam nije pala vilica na pod... ;)

Judge je napisao(la):
... :?:
Jednu od najboljih upravljačkih simulacija?

Svašta ...

Jos jednom ponavljam da se izvinjavam, nisam znao da te tajkune igra iko sa vise od 7 godina...

OptiPlex je napisao(la):
...

Jos jednom ponavljam da se izvinjavam, nisam znao da te tajkune igra iko sa vise od 7 godina...

:D

OptiPlex je napisao(la):
...

:beat: ctp;

Pa sta hocete, covek se uci dok je ziv :) Ja znam da mnogi ljudi pice Space Colony, Civilizaciju i slicno (i ja sam od takvih) ali zaista nisam pretpostavljao da 40.000 tajkun igara ima svoju publiku...

Aaaaaaa hocu TTD!! imao sam ga na cd-u koji je puko, a ja cu da se roknem :mrgreen:
Igra koju sam ubedljivo najvise zivotu igrao.
Inace, jel probao neko one paceve i sta mi je potrebno da bi radili? Stari, pravi TTD za dos? Nista mi nije jasno :(

petri je napisao(la):
Aaaaaaa hocu TTD!! imao sam ga na cd-u koji je puko, a ja cu da se roknem :mrgreen:

Mozes naci na primer ovde: Home of the Underdogs - Transport Tycoon Deluxe.

petri je napisao(la):
Igra koju sam ubedljivo najvise zivotu igrao.
Inace, jel probao neko one paceve i sta mi je potrebno da bi radili? Stari, pravi TTD za dos? Nista mi nije jasno :(
Imas patch i za TTD DOS a i za WinTTD. Imaj na umu da TTD za DOS ne radi ispod Win2000/XP.

Nazad
Vrh Dno