Šta je novo?

Konacno mashina stigla i problem temp?!

Thierry Henry

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
02.11.2007
Poena
259
ASUS P5K-E wifi
E2180
CM TX2
Crucial Balistix Tracer 2gb 6400
Antec 900 sa 5 fan-s

Ovako uradjen clean install windowsa i temp u BIOS-u ploce 29c a proc 36?!?!:mad: Previse je to ja mislim nesto nije kako treba mada nisam citao iz win-a jos uvek jer sam se zezao sa tim juce kasno.
Proc je sve na default trenutno kao i maticna u bios-u sve na default.
Cooler je sa onom fabrickom zvakom i sve 4 zabice su se cule click kad sam namestao cooler tako da ne vidim problem.A namucio sam se za ****ni cooler jer imam debele prste:D

Ako ima neko neki predlog za sad dobrodosli!

Sve je u redu. Malo se bolje obuchesh, ili sprovedesh kucishte na terasu do aprila, do tada cesh vec smisliti neshto. Bez shale, nishta ti tu nije problematichno, ja sam dosta radio sa dve mashine vrlo slichne tvojoj, i na jednoj su bila i veca ochitavanja.

Poslednja izmena:
Znam da su mi svi ventovi na low na Antec-u 900 i ne cuje se ali eto malo mi cudno.Nema veze vazno je da u load-u bude kako treba i granicama normale naravno zelim da izvucem 3gh bio bih zadovoljan.Ako neko ima iskustva Yechmeny mozda ti sa BIOS-om od PK-e wifi sta da se iskljuci i to.Kad dodjem sa posla onda cu se igrati sa podesavanjima al reko da pocnem od necega.Hvala za odgovore.

Nazad
Vrh Dno