Šta je novo?

konacno...19" PVA sa 8ms

Samo mi reci koja ce biti cijena ovakvog monitora kod nas?

na osnovu cega mislis da mogu da izvedem takav zakljucak?
ako je standardna 19-ica 400 evra,za ovaj vredi dati do 800,posto je duplo bolji :)

Floyd je napisao(la):
na osnovu cega mislis da mogu da izvedem takav zakljucak?
ako je standardna 19-ica 400 evra,za ovaj vredi dati do 800,posto je duplo bolji :)
PA mislio sam da znas koja ce cijena biti od prilike ;)

pa znam isto sto i ti,samo sam pre tebe procitao recenziju....
sto se tice konkretnog modela,sumnja se da je isti panel kao i kod 193p modela,samo je odziv poboljsan pomocu overdrive-a(sta god to bilo),dok kod FSC i VS modela koje je naveo nedjo AU Optronics-ov VA panel sa "pravih" 8ms....
sto se tice cistog 193p modela,isti panel se ugradjuje u dell 1905fp,ali na testovima dell-a nema primedbi na ghosting...neko tu opasno zeza - 193p je bulja,a 1905fp je VRH,nema logike
stoga i smatram da ce ovih samsungovih gray to gray 8ms biti dovoljno za udobno igranje,sto se ostalih stvari tice nema nikakve diskusije,jedino je odziv bio sporan kod VA monitora

mislim da mešaš 193P sa 193P Plus!

Vjerujem da se radi o odlichnom monitoru ali ovo 8ms je gray to gray provjereno

Dobro prijatelju, ali gore nisi dao ovaj 2024 link...

Uf, Max, taj gore link je od testa Dell-a gde ga dirktno porede sa 193p i linkuju na njegov test (tj. 2024), no nema veze, pitanje je da li je taj Dell stvarno brzi od 193p? Anandtech ne misli tako...

Ajde kad smo vec kod teme fensi LCD monitora... radio sam na nekim 19'' i uvek me cudilo da je max rezolucija 1280x1024... jel ima neki LCD koji gura 1600x1200? To mi se kupuje ;)

Ima, modeli sa 20/21" dijagonalom :)

Danas sam zvao ERC da pitam kada stize 193p+ i otresli me u stilu ne nameravamo da ga nabavljamo, kada sam pitao zasto, ublazio je bar ne u narednih mesec dana...
Zasu, skroz sam se smorio... :S:
Mogli bi clanovi foruma koji su novinari da malo izvrsite pritisak na njih...

Hm... interesantna tema. Ja nameravam da uskoro (1-3 meseca) uzmem 19 icu. E sad posto se dosta igram kvalitet panela mi je od presurnog znacaja. Da li ima sanse da kod nas za par meseci bude 193p+ po nekoj ceni ne vecoj od 500-550evra?

edit: citajuci o 193p+ nasao sam ovo:

Input Connectors 15-Pin D-Sub, S-Video, RCA Connector, TV (Antenna/Cable)

Sta znaci ovo: TV (Antenna/Cable)?

Poslednja izmena:
@aXi
Odgovara li ti ovako nesto ? ;)

athens_main.jpg

5 x 22" TFT Panel (3840 x 2400 Pixels, 0.264mm/dp, 14ms, 350cd/m2, 800:1)

Joshefin je napisao(la):
@aXi
Odgovara li ti ovako nesto ? ;)

5 x 22" TFT Panel (3840 x 2400 Pixels, 0.264mm/dp, 14ms, 350cd/m2, 800:1)

Pa ako mu treba za lansiranje satla jedino..

Vrh Dno