Šta je novo?

kompovi samo za net

marcedjani

Slavan
Učlanjen(a)
12.04.2007
Poena
319
Trebaju mi 2-3 kompa samo za internet. Znaci neka minimalna konfiguracija sa 17" TFT monitorima i XP-om. I LAN karte naravno ili ako ima nekih jeftinijih ploca sa LAN-om koje ce se uklopiti u konfiguraciju.
Ako neko zna i gde da uzmem iste, neka baci asresu/fon/link. moze i na pp

odes u bilo koju prodavnicu i trazis da ti sklope najjeftiniju konfiguraciju sa najjeftinijim tft monitorom.
i to je to :smash:

ili uzmes biostara sa 6100 grafikom ili asusa m2n-mx-se (obican ima gblan, a ovaj samo 100mb) (oko 55e), stavis semprona (30e), 512mb ddr2(20e), 80gb (35), tastatura i mis (20e), kuciste (25e) i to sve je ispod 200e samo ti jos treba monitor. To ti je po meni extra konfiguracija i za kućnu upotrebu a kamoli samo za net.

Onaj Biostar sto ga /Neo\ pominje me je kostao 45e. Preporuka za jeftinu masinu.

Poslednja izmena:
Nije /Neo\ već _/Neo\_ 🙂
Ovo ti je po meni mnogo dobra varijanta pošto sad po oglasima za te pare možeš dobiti NF2 i nekog bartona pa još grafika....ovako je po meni mnogo isplativije, em imaš garanciju, em je sve novo, a i cene su sad jako smešne.
Na ovakavoj mašini ortak se i igra (doduše u 800x600) ali on komp koristi samo za word, net i muziku.
Još bi ti bolje bilo da recimo uzmeš Biostara 690g koji je mama, tj sama x1250 grafika je dosta jača od ove, ali to tebi za internet cafe netreba...

Nazad
Vrh Dno