Šta je novo?

Kompjuterske radnje u bg?

Ne bi bilo ok tako nesto navoditi, ispalo bi kao reklama. u svakom slucaju sve one uzimaju robu od istih uvoznika, juris najjeftinije+ da je ponasanje prema kupcu korektno, i to je to

@mladjono1

Nisi napisao odakle si...
Sta zelis da kupis - koje komponente ?

Iz licnog iskustva, Atom Computers je za svaku preporuku, dobre cene, odlicna usluga i podrska.

Ajde ovako, da ne bi isao lock na temu iz razloga koje je fingos vec naveo, neka bude koje radnje su za preporuku ukoliko te interesuje da uzimas neku konfiguraciju i sl.

Word up za Atom takodje...

Takođe...Atom je skroz ok ;)

Jos jedan + za Atom. :)

Ajde ja cu da kazem atom i emmi, posto su mi obe firme jako drage. Najjeftiniji, najbolja usluga, korektna saradnja ukoliko dojde do ostvarivanja garancije. Po meni cista 10-ka.

Licno, kad mi nesto treba, odem na itsvet.com i tamo potrazim odredjenu komponentu, pa mi bude ponudjen spisak prodajnih objekata u kojima je to moguce nabaviti.

Iako taj spisak obicno nema veze sa stvarni stanjem u prodavnici.

Sto se mene tice, najbolja je ona u kojoj je najniza cena :)

@ulixela

Koliko puta si pronasao nesto sto si nasao preko IT Sveta ili PC Berze ?

Veoma su retke firme koje imaju tacno azurirane cenovnike koje dostavljaju IT Svetu / PC Berzi.

@milosd

Nije uvek najjeftinija ponuda najpovoljnija ( najbolja )...

Jeste, samo treba obratiti da li se daje normalna garancija ili je skracena :).
I da proizvod nije refurbished, al sve to pise ili prodavci moraju reci.
Da živimo u normalnoj državi bilo bi tako, ali pošto to nije slučaj i tvoja konstatacija nije 100% true.
Imaš dosta primera gde su se ljudi opekli, pogotovo kod ostvarivanja garancije, čak i u slučaju nekih "renomiranih" - ima čak i tread-ova na bench-u o tome.
Dakle, 100% sigurice nema (bar kod nas), najbolja kupovina definitivno nije i ona gde je cena najniža, ostaje samo "renome" prodavca, tj. koliko je spreman da izađe u susret kupcu i tako stvara bazu budućih klijenata.
Mislim da je JoKa (aka Atom) krenuo u tom pravcu i želim mu svu sreću - i ja kupujem kod njega:)

Pošto je trenutno emmi u 99% slučajeva najeftiniji, a u njemu sada rade i ljudi koji su radilu u bh, izbor nije težak :)

Ja mogu reci da treba izbegavati SAMPRO :mad:

Nazad
Vrh Dno