Šta je novo?

Kompjuterska-radna stolica

AleksandarNS

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
17.10.2015
Poena
9
Pozdrav svima,

interesuje me gde bih povoljno mogao da kupim stolicu koja ima visok i ravan naslon ? Dakle da bude jednostavna u potpunosti, ali da mi ne dozvoljava da tokom sedenja iskrivim ledja u niti jednome trenutku, kao ni vrat.

Takva stolica i povoljno ne idu zajedno u jednoj recenici. Imas temu radne stolice pa pitaj tamo za savet, veca posecenost 🙂

To je vec dranje koze, ali ima i predobrih sa 12 godina garancije a kostaju oko 900e :/ Precenjuju ih, ali trajace bar deceniju, tako da nije losa investicija na duze staze. Sa druge strane, ako kicma i muskulatura ledja nastarada od lose stolice, nece ni stolica od 2000e biti od velike pomoci. Samo sto neki koji provode sate ispred kompjutera ne shvate to na vreme. Kada skupim solidnu sumu, uzimam sebi dobru stolicu 🙂

Poslednja izmena:
ispada po toj varijanti Kasa5033 da za tu stolicu treba da izdvajas 0.20 eura dnevno 12 godina :whip:

A koliko kostaju tegobe i bolesti od nepravilnog sedenja?

TT over 6X

Pozdrav svima,

interesuje me gde bih povoljno mogao da kupim stolicu koja ima visok i ravan naslon ? Dakle da bude jednostavna u potpunosti, ali da mi ne dozvoljava da tokom sedenja iskrivim ledja u niti jednome trenutku, kao ni vrat.

To ne postoji, osim da te vezu svaki put kada sedas 🙂
A da bi sedeo pravilno kada lepo sednes u stolicu, zavisno od tvoje gradje, imas stolice od 350e, pa navise.
350e je Steelcase Reply Air.

Nazad
Vrh Dno