Šta je novo?

Kompatibilnost ATI-ja

• Začetnik teme Začetnik teme Oklop
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Oklop

Čuven
Učlanjen(a)
28.05.2002
Poena
609
Posto imam nameru da u skorije vreme menjam graficku (GF4 MX), interesuje me kako se ATI snalazi sa igrama-tj. da li ima problema sa starijim naslovima (za nove necu da pitam 🙂 ), kakvi su im drajveri itd?

Snalazi se odlicno. Evo, moj Radeon 9000 tera sve (naravno, ne ove zmajeve tipa Far Cry) od DOS igara pa do novih...
Od drajvera preporucujem Kataliste 4.3.

Mada ipak bolje uzmi GeForce 4 Ti4200, ima u Samprou (www.sampro.co.yu) u Zemunu Chaintecova cetvorka za 85 evra nova, to je bolja kupovina... osim ako nameravas da se otvoris za graficku 🙂

Voodoo_NBGD je napisao(la):
Snalazi se odlicno. Evo, moj Radeon 9000 tera sve (naravno, ne ove zmajeve tipa Far Cry) od DOS igara pa do novih...
Od drajvera preporucujem Kataliste 4.3.

Mada ipak bolje uzmi GeForce 4 Ti4200, ima u Samprou (www.sampro.co.yu) u Zemunu Chaintecova cetvorka za 85 evra nova, to je bolja kupovina... osim ako nameravas da se otvoris za graficku 🙂

AUUUUUU, Vudu, crni Vudu, ovaj post me podseti na Maxovo legendarno "Ne daj da te lazu, ne uzimaj 9600XT, uzmi FX5700Ultra...mada je mozda bolje da uzmes 9600XT, bolji je" :d

@Voodoo NBGD
Hvala na informaciji, uzecu u obzir.
@OptiPlex
Jel' ovo znaci da cu okrenuti pola foruma protiv sebe ako opet kupim nVidiu 🙂 ?

Takodje, topic sam postavio zbog mogucih problema sa ATI-jem, dok za kupovinu gledam ovaj susedni (koju graficku do za 110e).

A bio sam ubedjen, sto sam i na licnom primeru uvideo, da je bilo naslova, koji su i sa nVidijom pravili probleme, u zavisnosti koje drivere instaliras.Nista nije savrseno.
3dFx
nVidia
ATi, bre.
Tako je to i tu nVidia nista ne moze.Zivela na buduca Ati x800. Bice lepa prednost u odnosu na nV 40, he.

Nazad
Vrh Dno