Šta je novo?

Komp zakucava pri kopiranje sa diska...

reciklaza

Slavan
Učlanjen(a)
08.11.2007
Poena
309
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. ADSL
Malo cudan problem sa kompom prilikom kopiranja podataka sa diska na hdd...naime kada ubacim disk da kopiram sadrzaj na hdd,komp pocinje da radi usporeno,firefox usporava i zakucava...cim se zavrsi kopiranje,komp pocinje normalno da radi.
Takodje kad ubacim disk u rezac,i on pocne da ga cita u tom trenutku komp potpuno zakuca,cim rezac ubrza i ucita disk,komp nastavlja normalno da radi.

Masina je sledeca:
MSI K9N Neo V3
Athlon x2 6000+ 3.1Ghz
2GB Kingston 800mhz
MSI 3850 256mb
WD 640Gb sata

Rezac je Samsung SH-S223F sata.
Firefox poslednja verzija,sa najnovijim flash pluginovima.
Windows 7 x32 redovno updatovan.

Masina u normalnom radu i u igricama lepo radi,kao i prilikom rezanja.Samo je problem pri kopiranju.

Da li probao da promeniš sata kabl? Da instaliraš nove sata drajvere?

Kabl sam menjao,isti problem..drivere nisam..probacu danas...mali problem je sto ne mogu da nadjem drivere za windows 7 na officijalnom sajtu...

Poslednja izmena:
Probaj sa drugim DVD uredjajem (naravno ako si prethodno zamenio kablice na hard disku i optici, kao i mesta sata kablica na ploci kao sto si vec pomenuo).

Deluje kao problem sa PIO modom ali ako je uredjaj SATA to je valjda stvar proslosti - neka me neko ispravi ako gresim :d

Kablove sam menjao,problem i dalje postoji...nisam nasao drugi sata rezac da probam,pa sam ubacio stari pioneer 111D,sa njim sve normalno radi,bez zakucavanja,kada vratim ovaj samsung opet zakucava...

Probaj da instaliras novi firmware :)

Ili ga vrati na reklamaciju ako i na drugom racunaru pravi isti problem.

Ubacio sam te drivere...i dalje zakucava pri ucitavanju diska...dok kopiranje radi malo bolje...i dalje koci sve ostalo dok se nesto kopira,ali malo manje nego pre...

Nazad
Vrh Dno