Šta je novo?

komp ukoci

djole34j4

Slavan
Učlanjen(a)
27.02.2007
Poena
319
Kompjuter mi povremeno samo ukoci, i ne pomaze nista do rucnog restarta....Imao sam masu nekih virusa, pomislio sam da je u tome problem, formatirao sam hard, ponovo instalirao Win, ista stvar se nastavlja...

Ako je komp ugasen neko vreme, kada ga upalim radi nekih 2, 3 sata, i obicno kada se pokrene net, msn, jos neki programcic samo ukoci...odma posle restartovanja, zna da ukoci u manjim vremenskim intervalima...

Takodje sto se tice formatiranja, to se odnosi na C:, a druga particija je ostala netaknuta jer mi je tamo muzika, filmovi, itd...Tu je NOD nasao masu virusa, i sve pobrisao, skenirao sam kasnije sa jos dosta programa, vise ne prijavljuje viruse...E sad, da nije neki opstao pa on pravi problem, ili je u pitanju hardverski problem?

Bilo kakav savte dobrodosao, hvala!

NOD32 se lepo snalazi sa virusima ali zna da mu promakne poneko smeće koje nije virus. Probaj sa nekim adekvatnim programom tipa PC Tools Spyware Doctor, Malwarebytes, SUPERAntiSpyware, možda otkriješ neke nestašne đavolčiće koje ne želiš na računaru.

Tu je NOD nasao masu virusa, i sve pobrisao, skenirao sam kasnije sa jos dosta programa, vise ne prijavljuje viruse..

Mozes li da se setis, sta je to Nod pronasao, koje viruse, verovatno imas izvestaj tj. log.

Zapravo nije u pitanju moj, vec ortakov komp, tako da cu morati da vidim za izvestaj...

Koliko se secam bilo je trojanaca...takodje preko 2000 nekih virusa, kao exe fajlovi

Skenirao sam i sa Ad Aware i Spybot S&D, i oni su nasli po nesto...

Uglavnom sada nista ne nalazi ni NOD, niti ostali...Znaci mislite da moze biti da je do virusa, posto sam ja ciljao na hardver....Mozda napajanje ili kuler na procesoru, mada i jedno i drugo radi....mozda memorija?

Jeste li proverili sve ventilatore/hladnjake a narocito na procesoru i grafickoj?

graficka mislim i da nema ventilator, u pitanju je stara Ati Radeon 9550...Sve sto mogu da kazem za procesor i napajanje, da se ventilatori okrecu :d

Sto se tice procesora, ovo su rezultati koje daje Everest

Temperatures

CPU - 26 C
CPU Diode - 30 C

Cooling Fans

CPU - 3125 (3068)

Voltage Values

CPU Core - 1.39 V

Malo mi nije jasno, ja imam slican komp, skoro isti, a recimo za broj obrtaja kulera Everest mi javi veci broj oko 3629 (3590, 3680) RPM, a temperatura CPU je 50 C, a CPU Diode 55 C, a nemam nikakvih problema...CPU Core mi je 1.65 V

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno