Šta je novo?

Komp radi 2 dana, pa 7 nece :D

stanke

Čuven
Učlanjen(a)
31.01.2002
Poena
619
Naime komp sam koristio najnormalnije,i odjednom je poceo da zamrzava u igrama,posle toga se potpuno ugasio i nije hteo uopste da se pali.
Nakon 10ak dana,nisam imao lap top pri ruci pa reko ajde da probam svoj komp i gle cuda on proradi..
Medjutim prc,nakon 2 dana on opet zakucao i nece da se upali,i evo sada nakon 6 dana opet sam probao i on opet radi..

Jel ima neko ideju sta moze da bude problem?

Ma jok sve sam ocistio,kuler na procesoru,napajanje otvorio i ocistio,celu plocu ocistio neznom cetkom.

mozda te neki kabal zeza...iscupaj ih sve i ponovo lepo utakni...

I to sam odradio..
Nesto je hardverski ali ne znam gde da pucam.

napajanje ?

napajanje....

da i to moz` biti ^^^^

Sad sam primetio da i napajanje ima konstantan sum kada je kompjuter ugasen,cuje se na na 10m :D
Nista sutra cu da idem po novo napajanje,pa javljam dal je resilo problem.

Kondenzatori na ploci se nisu naduli,gledao sam pazljivo,a ne znam sta ti je PSU ?
Nije prekidac na kucistu,to sam eliminisao odmah.

Ajd' da se pridruzim hajci... :d

Napajanje!

a da nije mozda napajanje? :D

Najverovatnije je napajanje ali posto ti puca u iggrama testiraj graficku u 3d marku.

pozdrav,kolega ima athlon 3000+ i GF 7600 GS sa 128 mb mem. sad sam mu stavio GF 8600 GF ali igre i dalje stekaju?da li je taj procesor slab da nahrani karticu?ima 1 gb rama ! da doda jos 1 GB da li bi to poboljsalo ponasanje u igrama?
drugo stalno je imao problema sa dizanjem sistema pa sam zamjenio sata kabal na disku,sad mi se cini da je to sredjeno ali opet zapinje ponekad ,covjek je ocajan a platio je krs papreno !

Poslednja izmena:
ima li neki athlon x2 da ide na stari socket?koji bi socket mogao biti u pitanju?

Nazad
Vrh Dno