Šta je novo?

komp poceo da zakucava

• Začetnik teme Začetnik teme jogi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

jogi

Čuven
Učlanjen(a)
25.04.2005
Poena
630
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
ovo je pocelo danas,malopre drugi put.prvi put tokom igrice a drugi u toku filma.
ekran se zamrzne i nema zvuka,pomaze reset i onda radi normalno.e sad dokle ce
videcemo.temperature su ok proc 45max ploca 30 disk 38.graficka je klokovana
i stoji na 400/220 za svaki dan.graficka je stara 6 meseci a ostalo oko 18 meseci
pretpostavljam da je do napajanja ili graficke.sta vi mislite?
barton 2600+ vortex tx ,asus a7v600-x.2x512 ddr400 dvd lg ,dvdrw 3540
napajanje je 400w kineskih i sapphire 9550 128/128.

Prvo sam pomislio da ti se proc pregreva, ali ako kazes da je temp. ok onda bih ti savetovao da proveris setovanje RAM-a.

Malo informacija si mi dao.
1.Dali si stavljao neshto novije od hardware-a pre toga?
2.Dali si instalirao neke aplikacije pre toga?
3.dali imash konflikt drivera(proveri preko "Eventviewer"nakon restarta)

testirao sa sa occt, s&m i 3d mark 05 sve prolazi bez greske, procesor memorija i graficka
(1104 poena,toliko je bilo i kad sam je kupio)bez artifacts-a.sve je na difolt.
inace nisam skoro nista instalirao ni menjao.

Izvadi ram module,protrljaj kontakte na njima i vrati nazad.Meni su u praksi nekada Ram moduli pravili neverovatnu zbrku i nelogichne pojave.U sustini,nije loshe da to uradish i sa grafichkom...

To lici na graficku, meni se sa starom graf to dogadjalo kada se ista pregrevala,
probaj za pocetak def. klokove pa posle redom,
ram, pa ciscenje kulera od prasine na procesoru- ovo obavezno i napajanju, mozda neki od ventilatora baguje.

To se meni isto desavalo ali zbog clock-a procesora. Prvo sam mislio da je zbog stare graficke,ali se ispostavilo da jednostavno procesor nije bio abilan za overclock. Ako ti nije klokovan procesor,spust onda takt na grfickoj

abilan za overclock - prihvatljiv za klokovanje,dopusta da se klokuje. Ovaj moj jednostavno nije iz tih serija koje normalno rade na vecim frekvencijama od ponudjenih fabrickih

абилан ~ стабилан 🙂

Бре каква вукајлија, погледај пост изнад :wave:

П.С. Такође може значити able-ан, односно енглеска реч способан прилагођена нашем изговору 🙂

Elektroliti se naduju usled konstantno podignutog napona za CPU.Sto recehe Audio..proveri i to...neznam koliko si ga klokovao i koliko dugo ga tako drzis...

Nazad
Vrh Dno