Šta je novo?

Komp+monitor za ~ 45.000

blazic

Cenjen
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poena
154
E pa, konačno je došlo vreme da nabacim desktop računar pa bih vas molio za pomoć.

Naime, računar bi bio korišćen, za šta drugo, nego uglavnom za zabavu. Pošto sam ljubitelj igara (između ostalih i onih zahtevnijih: GTA, Crysis i sl.) onda bih najradije išao na varijantu da bude za to optimizovana, ali i da bude "zgodna" za neke buduće nadogradnje. U suštini bih mogao da se otvorim za još koju hiljadu ako baš mislite da bi nešto bilo zgodno uglaviti u konfiguraciju a prelazi moj budžet.

I bilo bi super ako bi ste mi dali neke preporuke gde da kupim komp... Meni je Win Win u komšiluku (Vojvode Stepe), ali generalno bih mogao i negde drugde ako ima povoljnije. Naravno, bitno mi je i da je firma korektna. Ne želim da se ganjam sa kojekakvim ludacima ako bih imao problem as nekom komponentom i sl.

Unapred hvala svima na pomoći! ;)

Pogledaj malo po forumu ima dosta sličnih tema.

nisam...e onda ce trebati drasticno drugacije i dosta losiji comp...
athlon2 425 60e
msi 770 c45 55e
2gb ddr3 na 1333mhz oko 40e
320gb oko 35e
ati 5670 sa 512mb oko 80e
Lc power 914b 550w kuciste oko 50e
i nadji neki monitor od 22 inca sa ostatak para
rezac oko 20e

A reci mi kako bi ova mašina gurala naslove koje sam spomenuo: GTA IV, Crysis ili novi Mass Effect 2 i slično?
Ako bih obezbedio još neku kintu, da li bi i šta pojačao a da to ima najvidljivija poboljšanja?

Izvinjavam se što sam malo dosadan...

perfetamente

ako pojacavas, 5750 sa 1gb rama
i eventualno jos jedan modul ddr3

Poslednja izmena:
A reci mi kako bi ova mašina gurala naslove koje sam spomenuo: GTA IV, Crysis ili novi Mass Effect 2 i slično?
Ako bih obezbedio još neku kintu, da li bi i šta pojačao a da to ima najvidljivija poboljšanja?

Izvinjavam se što sam malo dosadan...

radilo bi ti i crysis i gta i mass 100% ali naravno na nekim srednjim podesavanjima...procesor bi morao da klokujes na jedno 3.4ghz zbog gta4 dok bi crysys radio 100% na nekim srednjim detaljima...

Ja sam do sad furao laptop, a ranije sam imao stariji računar pa je moje pitanje: kako se klokuje procesor? :)
Ako je neki jednostvaniji postupak, kontam da bih znao da to odradim pošto generalno imam nešto iskustva sa računarima tj. nisam totalni duduk...

Sad poredim cene u Win Win-u i Atomu... WW za svaku komponentu je makar za 200 din. jači... Krenula reklama pa aj da dignemo cene... :)

Iz iskustva, jel da idem na Atom ili ima još neko povoljniji? Za A sam čuo i da su sasvim korektni...

Vrh Dno