Šta je novo?

komp mi se restartuje sam od sebe

srpski junior

Slavan
Učlanjen(a)
29.11.2008
Poena
304
Poslednje dve nedelje komp mi se stalno restartuje,ponekad posle pola sata,ponekad posle dva minuta...To mi se počelo dešavati kad je udario grom u blizini moje kuce,a komp mi je bio upaljen.Ne znam da radim!!

sta radis kada se restartuje, jel ga opeteretis ili je u idle, daj vise detalja...

Poslednja izmena:
Poslednje dve nedelje komp mi se stalno restartuje,ponekad posle pola sata,ponekad posle dva minuta...To mi se počelo dešavati kad je udario grom u blizini moje kuce,a komp mi je bio upaljen.Ne znam da radim!!
Probaj da zamenis napajanje...Verovatno je do njega....

Nemora da znaci da je grom u pitanju.

Proveri srafove koji pricvrscuju plocu na kucistu (moraju biti pritegnuti). Banalno, ali i ovo moze biti razlog stalnog reseta racunara.

Napajanje 100% ... cim se on gasi posle 2 min nema sta drugo .. kao test iskljuci sve uredjaje (usbove,cdromove) i ostavi samo hard i graficku .. i barem jedan memoriski bank ... i probaj da vidis onda - ako i tada zeza napajanje ti geknulo

Meni se desava(lo) jako slicno kao tebi, tako restarti bez ikakvog pravila, i resio sam problem dodatnim hladjenjem cipseta. Moze biti i do memorije.

Probaj prvo sa napajanjem jel je ono najsumljivije, a mozda i najeftinije da isprobas

Pa evo pronašao sam problem,crkla mi je grafička,sad sam je zamenio i komp mi radi normalno!

Vrh Dno