Šta je novo?

Komercijalna banka

Dobio call centar jutros.
Aktivirao mklik preko linka iz gmail-a.
Potom aktivirao eklik preko koda iz sms-a, a zatim se ulogovao preko mtokena.
Mission complete ✅

Koliko se čeka na dostavu kartica u NLB-u za fizicko lice?

Zatvorio sam poslovni račun skoro, ali se ne secam koliko sam bese cekao na izradu istih.

Ćerka otvorila račun za mlade kod njih i stigle joj kartice na kućnu adresu za nedelju dana. Visa i Dina.

?!
Иначе је у питању штедни рачун од пре пар година, још увек активан .
Screenshot_20260818_172520_Messages.webp

Verovatno se automatski ista poruka šalje svima koji imaju bilo kakav aktivan proizvod, tj. vode se kao klijenti, nevezano za to imaš li tekući račun ili ne.

Prekjuce sam ubacio karticu u bankomat da je aktiviram i polozio pare direktno na bankomatu. Medjutim nije mi ih odmah prikazao na racunu. Sacekao sam sutradan, tj juce da proverim stanje ali je i dalje pisalo 0rsd. Znas li neko u cemu bi mogao biti problem?

Pa da li su možda pare na kartici pa treba da uradiš interni prenos sa kartice na račun?

NLB Komercijalna banka od danas je samo NLB pa može i naslov topika u skladu sa tim

Po njihovom obrazloženju da bi se uskladila sa ostatkom NLB grupe gde će sve banke od danas poslovati kao NLB banka. Trebalo bi imati na umu i da je domen ebanking.nlbkb.rs i dalje aktivan, stoga, tranzicija nije u potpunosti obavljena.

Ovo se znalo već duže vreme, mesecima unazad su sa ekspozitura i web stranice skidali natpise Komercijalna Banka. Bilo je pitanje trenutka. 😀

16658.webp
U novoj reklamnoj kampanji izgleda najavili i novi mKlik, dobijamo slovenačku verziju.

Samo da ne pokvare nesto, posto znaju

Pogledajte prilog 551996
U novoj reklamnoj kampanji izgleda najavili i novi mKlik, dobijamo slovenačku verziju.
Da još su krajem 2024. najavili da dobijamo slovenački Klik. Ne znam kakva je app ali sigurno je bolje od trenutne.
Evo i potvrde ( u vidu slike ) koji su projekti zakazani za skoriji period.
Po ovom screenshotu u pitanju je ista platforma koju koriste u Sloveniji.

App je ok, jedina funkcija koja mi zaista fali je što IPS skeniraj nema pored kamere mogućnost skeniranja QR koda iz PDF fajla.

Najcrnje raspala postanska stedionica ima to u svojoj aplikaciji.

Nazad
Vrh Dno