dbaja Čuven Učlanjen(a) 06.02.2001 Poruke 657 Poena 619 03.12.2003 #1 Da li je neko probao i kakva su iskustva sa stabilnoscu, posebno Access-a?
Z ZoNi Banned Banovan Učlanjen(a) 30.08.2000 Poruke 8,085 Poena 859 04.12.2003 #2 acces nisam probao, a Word, Excel i FrontPage 2003 su veoma stabilni (ali meni su i prethodne verzije bile veoma stabilne) utisak? nista specijalno - lepe ikonice u XP fazonu... mnogo brza instalacija nego kod XP verzije...
acces nisam probao, a Word, Excel i FrontPage 2003 su veoma stabilni (ali meni su i prethodne verzije bile veoma stabilne) utisak? nista specijalno - lepe ikonice u XP fazonu... mnogo brza instalacija nego kod XP verzije...
Batica Čuven Učlanjen(a) 03.09.2002 Poruke 566 Poena 619 04.12.2003 #3 ZoNi je napisao(la): acces nisam probao, ... Kliknite za proširenje... Acces smara sa upitima tipa da li si siguran da hoćeš da otvoriš bazu koje mogu da iamju macro sadržaje... ZoNi je napisao(la): ...utisak? nista specijalno - lepe ikonice u XP fazonu... Kliknite za proširenje... Ako je tebi ništa specijalno potpuna integracija bilo kog dokumenta u .xml onda važi ono ništa specijalno... :beat:
ZoNi je napisao(la): acces nisam probao, ... Kliknite za proširenje... Acces smara sa upitima tipa da li si siguran da hoćeš da otvoriš bazu koje mogu da iamju macro sadržaje... ZoNi je napisao(la): ...utisak? nista specijalno - lepe ikonice u XP fazonu... Kliknite za proširenje... Ako je tebi ništa specijalno potpuna integracija bilo kog dokumenta u .xml onda važi ono ništa specijalno... :beat:
Z ZoNi Banned Banovan Učlanjen(a) 30.08.2000 Poruke 8,085 Poena 859 04.12.2003 #4 Batica je napisao(la): ... Ako je tebi ništa specijalno potpuna integracija bilo kog dokumenta u .xml onda važi ono ništa specijalno... :beat: Kliknite za proširenje... paaa... nemam pojma sta to u stvari znaci, tako da, sto se mene tice, vazi ono sto sam prvo rekao... u svakom slucaju: ako neko npr. ima original Office 2000 ili XP, nikako nema razloga za placanje upgradea...
Batica je napisao(la): ... Ako je tebi ništa specijalno potpuna integracija bilo kog dokumenta u .xml onda važi ono ništa specijalno... :beat: Kliknite za proširenje... paaa... nemam pojma sta to u stvari znaci, tako da, sto se mene tice, vazi ono sto sam prvo rekao... u svakom slucaju: ako neko npr. ima original Office 2000 ili XP, nikako nema razloga za placanje upgradea...