Ma ne nego trebaju da salju spam poruke o ko zna cemu ljudima koji to ne zele
E sto idete iz krajnosti u krajnost, pa to je strasno...
Gle sad. Ides na pijacu recimo, ispred stoji par likova i diluju devize.
I govore, marke, marke... [evri, i to]
I ti prolazis i cujes, spamuje te svojim reklamiranje, iako ti to ne zelis da cujes, i ne interesuje te, i zaradjuje na tebi, laze za kurs, i tako...
I sta, ti ga prebijes na licu mesta, zasto sto te je spamovao?
Mislim daj, sto ne sacekate jedno jutro one likove sto nose flajere i ubacuju u vase sanducice, jos na kucnu adresu, gde stoji i prezime!!! TO nije kradja privatnosti??? Ili oni likovi sto prodaju robu sa teleshopa po stanovima. Ni TO, verovatno nije kradja privatnosti, a ni reklamiranje. Sta je to? Mrmot? Folija? Cokolada? Pa sto te likove ne prebijete ili bar lupite koju samarcinu da ne dolazi opet?
Kradja privatnosti, mail adresa... Pa mislim toliko je besplatnih acc-a na netu, kojima se ne moze uci u trag, ja mogu da stavim
[email protected], i ko bre zna da sam to ja? Kako ce da sazna? Mislim obicni smrtnici, sto mi kazemo smrtnici-putnici...
Mislim, stvarno... Kradja privatnosti je harvestovanje mailova, koji ne sadrze nijedan privani podatak, a dolazak na kucna vrata nije?
Ajmo sad svi dobro da se zamislimo....
O CEMU mi pricamo?
Sto se tice njiva, vidim da vas ima ovde sto podrzavaju tu politiku. Ako nemas posao idi na njivu. Po vama bi ti likovi sto nude robu od stana do stana trebali da idu na kopanje. A zasto? Kada je ovo bolje, nema smisla.
Uz sve to, cak dolazi i do krsenja zakona. Ja stvarno ne vidim zasto bi ovde iko propovedao socijalizam "pusti coveka, mora da zivi od necega" i slicno. U redu, ali ne na racun drugih. Drugo, mozda covek brcka noge na Tajlandu, mi to ne znamo i ne moze niko o tome da spekulise.
Potpuno se slazem da ljudi treba da rade i da zarade. Ali u okviru zakona. Ako ga bar jedan ne postuje, zasto bi ga i ostali postovali? Ajmo onda svi lepo u opstu neposlusnost, pa mozemo lagano da nataknemo visoke sesire i revolvere pa u totalnu anarhiju :smackbum:
Ma da. Kao ti ces da menjas neke stvari u drzavi? Ili ja? Ma da. Dzaba sve kada nam je takav mentalitet. Ljudi su takvi i to je to.
Zasto ne iznapusavas pandura kada hoce da ti naplati kaznu? A ti jedva skrpio za 2 litre benzina, a on trazi 1500 dinara? Zasto cutite? I to je nepravda. Ali mnogi su tada manji od makovog zrna, i plate harac. O kakvoj promeni pricas? Pa ako jedan pandur ne postuje zakon, necu brate ni ja. Samo ja ih na*****m kada me zaustave, ja stanem iza svog dela ili nedela, oteram ga u 3pm, i kazem mu da je majmun. Mene on hoce da odsteti.
I sta ja sad treba da cutim, i budem poslusan jer:
Ali u okviru zakona. Ako ga bar jedan ne postuje, zasto bi ga i ostali postovali? Ajmo onda svi lepo u opstu neposlusnost,
Pa sta sam ja? BUDALA? *****?
Ja ne sedim za tastaturom i govorim kako nekom tamo liku treba polomiti glavu, ili sta vec.
Razmislite malo sta pricate, probajte da sagledate situaciju iz drugog ugla.
Bas nesto procitah danas, u fazonu, kada treba neko da se pohvali onda sami sebi izbijamo zube da bi cutali.... E, drugari... ne moze to tako, pricamo jedno radimo drugo... Ne moze...
I jos jednom:
Ali u okviru zakona. Ako ga bar jedan ne postuje, zasto bi ga i ostali postovali? Ajmo onda svi lepo u opstu neposlusnost,
Reci mi POSTENJACINO, poslednji put kada si putovao, i prekoracio brzinu, jesi li stao molim te, kod prve patrole da platis kaznu?