Šta je novo?

Kom programu verovati ?

• Začetnik teme Začetnik teme borab
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

borab

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
860
U pitanju je ocitavanje gpu temperature. Nvidijin cp prijavljuje 52C, dok poslednji Everestov paket prijavljuje 46C ? Pre sedam dana sam skidao cooler i gpu namazao sa Coolermasterovom Htk-002 pastom. Skinem ga i konstatujem da od paste ni traga. Sada sam ga namazao sa As5, po uputstvu na sajtu ( samo se maze gpu u vrlo tankom sloju).
Nije mi jasna ovolika razlika u ocitavanju.

Poslednja izmena:
Ako je nVidia grafička u pitanju onda od nV CP-a nema ništa merodavnije! Everest je program za sve i svašta sigurno je "stariji" od nV CP-a...
Zabrinjava me da ti postaviš ovakvo pitanje... :d

borab je napisao(la):
U pitanju je ocitavanje gpu temperature. Nvidijin cp prijavljuje 52C, dok poslednji Everestov paket prijavljuje 46C ? Pre sedam dana sam skidao cooler i gpu namazao sa Coolermasterovom Htk-002 pastom. Skinem ga i konstatujem da od paste ni traga. Sada sam ga namazao sa As5, po uputstvu na sajtu ( samo se maze gpu u vrlo tankom sloju).
Nije mi jasna ovolika razlika u ocitavanju.

Koji drajver koristis? Meni se isto desavalo sa 7600gs sa drajverom koji sam dobio sa karticom (83.xx), drajver ocitavao desetak stepeni vise nego riva tuner. Sa novim drajverima temp. je ista i u drajverima i u riva tuner-u, (ona manja). Moze se desiti da je everest u pravu.
poz.

Koristim 91.28 drivere.
Poredjenja radi:
Speedfan i Everest mi daju istu cpu i hdd temperaturu.

Za SuperStarr:
Sramota je slagati,ukrasti, prevariti, ali
nije da se nesto nezna ili nerazume.

borab je napisao(la):
...Sramota je slagati,ukrasti, prevariti, ali
nije da se nesto nezna ili nerazume.
Ma normalno, izvini ako si pogrešno shvatio, stavio sam smajli na kraju... 😉

Nazad
Vrh Dno