Šta je novo?

Koliko vredi?

Invader

Čuven
Učlanjen(a)
02.05.2004
Poena
650
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Koliko vredi napajanje koje se dobija u jednom chieftec kucistu, da li su ista napajanja u big tower-u kao u midi.

Po Chieftec-ovoj nomenklaturi Bigtower i Mediumtower koriste ista napajanja od 360W, dok Miditower poseduje 300W napajanja (nekad Chieftec, nekad Delta).

Koliko bi se moglo prodati jedno chieftec napajanje od 360w? Posto cu najverovatnije da uzmem jedno kuciste ali mi ne treba napajanje

Mozes da pazaris i kuciste bez napajanja.

To mi je bila i prva ideja ali niko nece da mi proda bez napajanja, da li ti znas neku firmu koja prodaje chieftec bez napajanja?

U NS-u znam da su u BP-u prodavali. Za BG stvarno ne znam. 🙁

Ja sam iz bg dovlacio samo kuciste iz List-a... doduse oni odvrnu napajanje, pa ga prodaju posebno...i tu se lepo ugrade i na jednom ina drugom... bolje kupi celo, pa ga prodaj... vredi oko 40eu...

Moze se naci vec za 35€ sa PDV-om po nekoj B dilerskoj, dok je 40€ cena po kojoj mislim da svako moze da ga uzme (gde ga ima). Znaci realno ga mozes prodati po tih nekih 30-35€ u zavisnosti koliko ti se zuri.

da se ne pogadjamo, kad ionako ni jedan od nas nece da ga kupi... cena koju ja vidim je, za 360w!! napajanje, 43eu, mislim da je to bez pdv... neki dan sam u jednoj prodavnici video da je 4000+ din, dakle 40eu vredi napajanje...

Tako sam i ja mislio, nekih 40e bu mu bila prava cena

Nazad
Vrh Dno