Šta je novo?

Koliko vredi

sl0ba

Slavan
Učlanjen(a)
06.11.2005
Poena
304
Sta mislite za koliko bih mogao da prodam:
Maticnu-QDI P4I865A
Procesor-Pentium 4 Northwood 2.4 Ghz
Graficku-Leadtek GF 4200Ti 128MB AGP 8X

Oko 150-160 eura sve skupa,zavisi dal ti se zuri ili ne!A inace ovakva pitanja se najcesce postavljaju u delu:"Domace trziste",da znas gde ti je tred ako slucajno nestane odavde!
Pozdrav ,)

Hvala.Bash sam retard pa postujem ovde,modovi neka prebace...

Poslednja izmena:
Mozesh li da mi kazes koliko vredi samo procesor,i dal se isplati da ga prodajem zasebno,posto mislim da cu plocu tesko prodati samu?

I da poprilicno mi se zuri da prodam ovo jer ocu vetj jednom da predjem na PCI-e.
Gde bih ovo mogao da prodam za 150 e?

Das na nekim oglasima,po toj ceni bi trebalo brzo da ode,mozda ne na Benchu (mada je ovde cenjena GF 4200Ti,ide oko 45-50 eura,a vole Bench-ovci i Nortwood-a) ali prodace se to lako,ima dosta ljudi koji menjaju bas te tri stvari!Nemam pojma za procesor,ja sam mislio 60-65 eura,mozda je to malo,mozda mnogo ali...
Pozdrav ,)

Problem je sto nemam dovoljno postova da bi ovde postavio oglas.Neki lik mi nudi 45 e za procesor,mislim da je to malo...

Iskreno ne znam,gde to mogu da vidim?U cpu-z kaze revision C1,jel to to?

Pogledaj u CPU Z FSB procesora, ako je 800MHz FSB (4 x 200) onda je to C ako je tako mogao bi da ga prodas za 80 evra

S22 je napisao(la):
Pogledaj u CPU Z FSB procesora, ako je 800MHz FSB (4 x 200) onda je to C ako je tako mogao bi da ga prodas za 80 evra
:laugh: :laugh: :d :wall:

Na default clocku fsb je 533.Evo i screen pa vi lepo vidite...

Prilozi

• cpu-z.jpg
    cpu-z.jpg
    76.3 KB · Pregleda: 63
Tvoj CPU je Intel Pentium 4 "B" ako je cena novog Intela na 2.6 GHz 533 MHz FSB 115 evra računaj da bi tvoj mogao da prodaš za oko 70 evra, graficku za 40 evra i matičnu za 30 pogledaj oglase koliko se kreću, ovo je moja procena.

Nazad
Vrh Dno