Šta je novo?

Koliko volite Intenet?

kUdtiHaEX

Super ridža
Administrator
Učlanjen(a)
18.07.2001
Poena
1,365
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel® Core™ i5-9500F, NZXT Kraken Z63
GPU
Asus GTX 2070 Super
Storage
Samsung 980 Pro NVMe 1 TB
Kućište
NZXT H210i
Monitor
LG C2 42"
Miš & tastatura
Logitech G502, Keychron K8, Nuphy Air75, Ducky TKL One 2
Ostale periferije
Glupi HP štampač
Laptop
Apple Macbook Pro 14" M1
Tablet
Apple iPad Pro 11"
Mobilni telefon
Apple iPhone 13 Pro Max
Pametni uređaji
Apple Watch Ultra
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Uf, pre neki dan mi neko postavi ovo pitanje i stvarno nisam mogao natji pravu rec za odgovor...sve reci tipa mnogo, puno, beskonacno su mislim slabe....:)

vishe od mame tate i sestre i pokojnog kera

eeeeeee.....
nije to ljubav to je bolest zavisnosti...

tricvu je za internet malo dete...

to je drugacije...

Ne volim ga, to je ogromna zavisnost koje me BTW i mnogo kosta, ne volim cyber druzenje, caskanje i sta vec, nadam se da ce mi u buducnosti, za razliku od heroina(koga nisam probao da neko pogresno ne procita), omoguciti odredjeno znanje koji ce me lakse voditi kroz zivot, odnosno omoguciti mi dovoljno sredstava za zadovoljenje i prosirenje mojih potreba i potreba moje porodice(strucno receno :)).

Mada sam svestan da se bez intereneta ne moze, tako da i ne bezim od njega, ali to ne znaci da ga i volim :)...

ThndrKilL je napisao(la):
Uf, pre neki dan mi neko postavi ovo pitanje i stvarno nisam mogao natji pravu rec za odgovor...sve reci tipa mnogo, puno, beskonacno su mislim slabe....:)

Volem gi so kečap i alevu papriku :)

Ako dnevno barem jednom ne odem na net postajem vrlo nervozan

Bane® je napisao(la):
Ne volim ga, to je ogromna zavisnost koje me BTW i mnogo kosta, ne volim cyber druzenje, caskanje i sta vec

E Bane, ti mislis da mi ne znamo sta radis na #serbianteen :D :D :D

Mislim da mnogo vise pruza nego sto mozemo da iskoristimo.

Ranije sam bio zavisnik! Bukvalno sam morao bar da se nakacim da skinem postu i pogledam neke stranice iz favorits inace, kao sto neko rece, postajem nervozan. Onda sam ukapirao da je to apsurdno i totalno se odvikao....sada, kad se zakacim, a kad ne....ali ipak sam online bar jednom dnevno;) (nekada po 5x, pa 2 dana NE)

Internet je veoooma lepa stvar: mozes naci ribe, softver, knjige (znanje), viruse ma sve zivo. Samo da nisam na 28.8k uzivao bih 990000 puta vise. Ebem ti Telekom i provajdere!

Što reče bensek, ne volim ga, koristim ga. Baš sam nešto razmišljao:))) i provalio sam da bih mogao da živim i bez kompa i bez TV-a. Ali zašto, kad već imam i komp (+net) i TV?

Što reče bensek, ne volim ga, koristim ga. Baš sam nešto razmišljao() i provalio sam da bih mogao da živim i bez kompa i bez TV-a. Ali zašto, kad već imam i komp (+net) i TV?

E upravo tako.Samo da su nam veze "malo" bolje stvarno bi videli sta sve ovaj porok moze da pruzhi..Ja sam proslog leta bio u Francuskoj u video sta stvarno moze da se radi na netu..kada je konekcija 1000x bolja...kad dl ide u proseku izmedju 80-100kb/s..kad se sa neta skine DivX za nekih 20tak minuta..e to je zivot!!! A ne ovo..pa meni jednu najobicniju pesmu skida toliko... Ponekad se zamislim dobro..koliko sam samo nerava izgubio cekajuci da dobijem vezu,pa kad se konektuje onda loshe,pa onda sporo otvara strane..uzas! Ali ipak...

Zli_Carobnjak je napisao(la):
E upravo tako.Samo da su nam veze "malo" bolje stvarno bi videli sta sve ovaj porok moze da pruzhi..Ja sam proslog leta bio u Francuskoj u video sta stvarno moze da se radi na netu..kada je konekcija 1000x bolja...kad dl ide u proseku izmedju 80-100kb/s..kad se sa neta skine DivX za nekih 20tak minuta..e to je zivot!!! A ne ovo..pa meni jednu najobicniju pesmu skida toliko... Ponekad se zamislim dobro..koliko sam samo nerava izgubio cekajuci da dobijem vezu,pa kad se konektuje onda loshe,pa onda sporo otvara strane..uzas! Ali ipak...

I to sa lepim internetom kratko traje :(
Ja sam isto tako sanjao dobar internet svojevremeno i stalno sam razmisljao o tome sta cu da mu radim kad ga dobijem. Kratko vreme posle toga, dosadi :(
A sto je jos gore, naviknes se na njega pa ako se i desi da nesto malo pocrka ili ne stima, izbije te neverovatna nervoza i gnev, pa makar net ne radio samo 2 sata.
Covek postaje mnogo osetljiviji i zavisniji, a za uzvrat se ne dobija skoro nista, mozda eventualno naochare i bol u ledjima. :p

Internet mrzim i to solidno, ali sam kao i svi vi na neki nacin njegov rob :(
Kada dodjem za YUgu, po 2 meseca ne vidim komp i net i nije mi problem, ni jednog trenutka ne pomislim na to. A ovde gde sam, cini mi se da bih potpuno poludeo bez toga. Zbog toga mislim da je ta "net zavisnost" cvrsto povezana za nase nacine zivota, kojih se tesko odricemo, jer i sami znate kako je kad se naviknes na nesto :(

Pa mislim da je internet nuzno zlo,navikli smo svakodnevno da ga koristimo i mislim da je sve to stvar navike tj. zavisnosti

Hello, I'm FORCE, and i'm an adict
;))

Tja.. meni ni to sto mi komp ne radi od nove godine ne pomaze da se "skinem" sa neta... kao sto se vidi iz prilozenog. Umesto da radim asembler na vezbama, ja njakam fakin forum.. i patim sto niko nije instalirao mIRC na kompove :p
Inace, internet ne volim.. al' volem pojedine ljude koje tamo srecem. Sto ce reci, ne surfujem, samo pichim po usenetu, mailu i chatu

Bane® je napisao(la):
Ne volim ga, to je ogromna zavisnost koje me BTW i mnogo kosta, ne volim cyber druzenje, caskanje i sta vec, nadam se da ce mi u buducnosti, za razliku od heroina(koga nisam probao da neko pogresno ne procita), omoguciti odredjeno znanje koji ce me lakse voditi kroz zivot, odnosno omoguciti mi dovoljno sredstava za zadovoljenje i prosirenje mojih potreba i potreba moje porodice(strucno receno :)).

Mada sam svestan da se bez intereneta ne moze, tako da i ne bezim od njega, ali to ne znaci da ga i volim :)...

Hehehhe.....lose lazes Bane....inace kUdtiHaEX nije bot:) :)

Ej, cyber junkies !!!!
Iskljucite malo kompove... posvetite malo paznje svojim devojkama (ako ih imate), izadjite iz te proklete, smrdljive, zagusljive prostorije u kojoj sedite...

There is life going on around you...

ajd` poz. :wave;

Marsovac je napisao(la):
Ej, cyber junkies !!!!
Iskljucite malo kompove... posvetite malo paznje svojim devojkama (ako ih imate), izadjite iz te proklete, smrdljive, zagusljive prostorije u kojoj sedite...

There is life going on around you...

ajd` poz. :wave;

Hahahahahah :D Imam osecaj da sedis ceo dan na netu :)

Drzim uvek otvoren prozor imam problema sa disajnim kanalima, tako da soba nije zaguslijva, a na internetu sam samo kada nisam napolju ili u skoli, za san slabo znam. Internet je kao droga, kada jednom probas ne mozes da se odviknes nikada, ali mozes da ga konzumiras samo manje.

Ne volim internet.... Podseca me na period od prve godine gimnazije - do trece, kada sam bio sa jednom devojkom iz grcke koju sam upoznao na netu, i onda sam stalno morao da idem dole i trosio mnogo para.... Dakle, zbog toga nemam ICQ niti MIRC... Inace, 97-me, moj ICQ broj je bio 1149, pa vi vidite koliko sam ga ja ranije provalio od svih vas...

Net me sada podseca na posao, pa ga i volim i ne volim...

Vocko je napisao(la):
Hahahahahah :D Imam osecaj da sedis ceo dan na netu :)

Psssst... cuti... cuce neko... :D:D:D

U pravu je, svi smo mi zavisnii, o davno sam ja to konstatovao, i to ne samo Internet, nego ceo komp...

Pita me drugarica za savet oko kupovine kompa, i ja joj dam savet, BEZI OD TOGA, kad se navuces gotoo je

Anonymous je napisao(la):
U pravu je, svi smo mi zavisnii, o davno sam ja to konstatovao, i to ne samo Internet, nego ceo komp...

Pita me drugarica za savet oko kupovine kompa, i ja joj dam savet, BEZI OD TOGA, kad se navuces gotoo je

Ja imam drugo resenje. Kazem njenim roditeljima da je to bacanje pare, da im to ne treba, da razmisle jos malo... I jednostavno ljudi se pokolobaju na neko vreme, jer 1000+dm nije bas mala para. Tako samo odlozis na neko vreme dok ortakinju ne prodje zelja za kompom :) ili dok ne nadje decka :D

Ljudi znate sta?

Izdrzo sam par dana bez neta!!!
win mi se sjebo, pa dok nisam re-install-irao isti, nije bilo neta:(

Ma nisam ja toooollliiiiikiiiii zavisnik mogu ja bez neta, al kapiram kad vec imam...

Nazad
Vrh Dno