Šta je novo?

Koliko vas nerviraju moderatori bench foruma?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Nikola1

Čuven
Učlanjen(a)
13.04.2003
Poena
650
Evo ja cu prvi da se oglasim.Vec duze vreme imam mislenje da me pojedini nerviraju jer im se moze,a kap vode je prelilo zatvaranje limundo teme.Zbog toga se oglasavam jer me zanimaju ostala mislenja forumasa.Ako smatraju da otvaranjem ove teme treba da popijem ban neka popijem pa makar to bilo i trajno iskljucenje.Zato ja hocu da ovde iznesem moje mislenje o bench forumu i iznosim ga.Da ne razglabam dalje bicu kratak.Smatram da ovde na forumu treba da iznesemo svoja mislenja o sajtovima bas kakvi su limundo i kp.Doduse ne kazem ja ima tu preterivanja ali svatko ima pravo na svoje mislenje ma kakvo ono bilo,pa zato trazim da se tema ponovo otvori a ne sad se cefne pojedincu tj.nekom od moderatora(ne svidaja mi se ovo pa ajd da zakljucamo i sa tim je sve reseno).Ako se tako nastavi a to nije prvi slucaj neka me slobodno iskljuce jer ne zelim biti clan takve zajednice gde se radi kako se kome cefne.

Mnogo.

Dokoni ljudi, ceo dan sede i čitaju neke glupe poruke. Stvarno ne shvatam ulogu moderatora - bolje da ih nema i nek' forum ide svojim tokom.

PS: Ovu temu si otvorio jer si preterao sa bench forumom. O'ladi par dana i uživaj.

Poslednja izmena:
Ako smatraju da otvaranjem ove teme treba da popijem ban neka popijem pa makar to bilo i trajno iskljucenje.
Priznajem da ne držim sveću kolegama, pa ne znam tačno; da li je iko ikada banovan zbog takvog nečeg? Ili su ljudi koji pričaju ovakve stvari samo kombinacija USI, wannabe dramskog glumca i opšte neobaveštenosti? Interesantno mi je da su to redovno ljudi koji se još batrgaju sa konceptom privatne svojine.

Iskreno, ja ni ne primecujem moderatore. Boli me uvo, suvise sam dugo ovde, volim bench, previse mi je dao da bih se nervirao oko toga da li je neka tema zatvorena ili otvorena,da li se poneki post obrise ili ne...Ono warnova sto sam popio, popio sam zasluzeno, nisam mogao da se iskontrolisem.Postujem pravila.
Uostalom, bench je privatan i mogu samo da zahvalim Peci iako i on, naravno, ima koristi od nas ovde, kakvi god da smo.

Pa naravno da se desi tu i tamo da neki post bude nezasluzeno obrisan jer je neki mod bio brzoplet, ali ljudi moraju da razumeju da taj posao nije lak i da iza svakog moderisanja ne moze da stoji 3 sata istrazivanja sta i zasto. Sa ovolikim forumom posla ima jaaaako puno.
Doticna tema je zakljucana opravdano. otvorena je kao upozorenje od prevaranata, a pretvorila se u nesto deseto i ljudi su poceli da se ponavljaju. Cudi me da je dogurala i do ovoliko postova.
uostalom, tema nije obrisana nego zakljucana dok neko ne smisli nesto da kaze kada moze da trazi ponovno otvaranje. Ako si ostao nedorecen, slobodno posalji pm modu koji je zatvorio i zamoli ga da otvori temu jer imas da dodas neko misljenje. Ako je vec problem u izlaganju misljenja...

Zatvorena je limundo tema jer je postala politicka tribina.
Moderatore ne primecujem

U odnosu na moderatore sa nekih drugih foruma apsolutno ni malo!

Sta vise, smatram da moderatori trebaju da budu jos stroziji u presecanju nekih diskusija, kao sto je doticna o limundu jer se poslednjih par strana svela na bezvezno diskutovanje o kineskim kopijama i slicno uz neke stvarno glupe i krajnje nepotrebne komentare i apsolutno podrzavam odluku moderatora da zakljuca tu temu.

Mada, kad vidim da se pojedinci prime kao saucesca i da se pocne sa slicnim prepucavanjima, mislim da bi bilo bolje za buducnost foruma da moderatori podele nekoliko pistolja diskutantima...

Jedno ovo i ko nov si!
....
https://www.youtube.com/watch?v=mH7dhphloL0&list=PLACTVlX7-E7oyZ9QGPqFVYmXX0npYN9tZ
....
OT:
Mene realno nerviraju mnogi, pa i modovi BM-a, ima raznih ljudi svuda, trenutno zivimo u vreme diktature moralnog relativizma, koji se svede pod "...svako ima pravo da kaze sta oce..."
iliti "..ne zna se ko koga!...", i narkoman i lenchuga imaju isto pravo glasa, kao i doktor nauka...ili neki vredni i posteni auto-limar! Sve je izokrenuto naopacke.
...
Tako da, ima i ovde neke istine!
http://www.youtube.com/watch?v=7OuWmV8MLNE

Poslednja izmena:
kalimero_36910.gif

Mene najvise nervira ovaj iznad mene.Taman krene neka sorka,ja otrcim do kuhinje,ubacim kokice u mikrotalasnu cupkajuci ko kuce u liftu,dotrcim nazad kad ono lasica vec rasterala sve pilice.Mislim stvarno nije fer:)

Salu na stranu,ni ne primecujem ih.Dok god ne diraju biciklisticku sekciju i eventualno topic o WoT nema problema.

Zahvalan sam ljudima sto me trpe i rade svoj posao blaze nego sto bi mogli, opet do je nekad kontraproduktivno jer trpe i neke druge mnogo gore od mene, sto mi i ne smeta jer ne placam za forum, a ni njima nije placen taj posao koji vrse, i verujem da ne kaznjavaju olako u cilju odrzavanja zajednice. Jedino bi im mozda zamerio kaznjavanje i banovanje Igoritze, koji i jeste kriv u neku ruku za offtopic i takve stvari, ako neki useri nisu zasluzili ban za eksplicitno vredjanje, nije ni on sto bezuspesno pokusava da objasnjava jedno te isto nekim clanovima koji nisu u stanju da procitaju i razumeju post od 1 reda.

Priznajem da ne držim sveću kolegama, pa ne znam tačno; da li je iko ikada banovan zbog takvog nečeg? Ili su ljudi koji pričaju ovakve stvari samo kombinacija USI, wannabe dramskog glumca i opšte neobaveštenosti? Interesantno mi je da su to redovno ljudi koji se još batrgaju sa konceptom privatne svojine.

Sto ne rece ranije da je dramatica dozvoljena na forumu :p?

Trebao je postavljac teme da stavi u prvi post anketu, pa da izglasamo.

Ejj, dobro je sto ju je zatvorio, nije vecno zatvorena, napisao je kada neko ima nesto pametno da napise nek ga pm, i otvorice.
Ucestvovao sam u poslednjim porukama pred zatvaranje, obrisana je i moja poruka, koja i nema veze sa temom, ali je bila odgovor na nekog novog clana sa 1 porukom kome je druga rec bila s***s , ne meni nekom ko je izneo svoje misljenje, koje isto nije direktno tema, ali itekako ima vese sa Limundom. Mislim da si se istripovao da je tema bezveze zatvorena, stekao sam utisak da je bas u dobrom trenutku stavljena na hladjenje do neke korisne inf. Ukoliko ti imas nesto korisno tamo da napises, pitaj moderatora, verujem da ce ti dozvoliti.
Neko moje misljenje, obzirom da sam verovatno i ja doprineo da se tema zatvori, na ovaj ili onaj nacin....

Sto bi me nervirali ako se ponasam normalno i pisem tako?

^slabo posecujes najzanimljivije delove foruma :d

nemam problem samo sumnjam da su neki od njih zene koje imaju menzis po ceo mesec

Modovi su super i sve 5 :) Samo msm da treba malo vise da budu "fleksibilni" :D kad kaznjavaju clanove foruma :) Ja sam se iznervirao kad sam dobio 4 bambija sto sam otvorio temu u vezi nekog novog sajta za kupovinu/prodaju cisto informativno je bilo a okarakterisano je kao reklamiranje tog sajta ali kad je proslo par dana sve sam i zaboravio :)

Svi koji se ponasaju u skladu sa pravilima nas i ne vide. Ne znaju ni da postojimo. Ovi ostali... ne posecuju Bench vise ;)

Takodje nemam problema sa modovima. Imam par opomena ali su to opomene zbog mene samog i mojih gresaka a ne jer je nekom tako doslo da kazni.
Sto kazu ostali, ni ne primecujem ko je mod a ko ne, dok ne pogledam "titulu" :D
Sve ok i samo nastavite tako :)

Za sve ove godine koliko sam na forumu sam ih primetio samo par puta i uvek su radili po pravilima.

Moderatori odlicno rade svoj posao, sve pohvale. A sto se tice Limundo teme moze da se nikad vise ne otkljuca, ovo je IT forum a ne neki tamo pomocni forum za raspravljanje o najvecem pilicarskom mestu u Srbiji. Hocemo da otvorimo temu sa svaki sajt koji se bavi kupoprodajom? Hajde jos jedan za k-p, pa jos jedan za pcberzu, pa jos jedan za halooglase, gde je kraj? Ovo je elitni forum, najbolji na ex-yu prostorima i ne treba mu tema o nekom tamo Limundu.

Moderatori odlicno rade svoj posao, sve pohvale. A sto se tice Limundo teme moze da se nikad vise ne otkljuca, ovo je IT forum a ne neki tamo pomocni forum za raspravljanje o najvecem pilicarskom mestu u Srbiji. Hocemo da otvorimo temu sa svaki sajt koji se bavi kupoprodajom? Hajde jos jedan za k-p, pa jos jedan za pcberzu, pa jos jedan za halooglase, gde je kraj? Ovo je elitni forum, najbolji na ex-yu prostorima i ne treba mu tema o nekom tamo Limundu.

A macserbia i ana.rs?

Btw ta tema uopste nije bila namenjena za ono sta ste vi pisali na poslednjih 10 strana, nego da se clanovi upozore koliko je to mesto ustvari pilicarija (pogledaj prvi post), i trebala je da ostane zakljucana i sticky posle 10 strana. Ne znam sto kukas na tu temu a na ovu ne, ova tema je podjednako besmislena, pogotovo ako se uzme u obzir gde je otvorena.

Gde vidis da kukam? Pohvalio moderatore i izjavio da sam vise nego zadovoljan sto je tema zakljucana. Neki clanovi imaju problem sa autoritetima, kako ovde tako i u realnom zivotu, ali to je njihov problem.

Apsolutno. +1.

Ja za ovih 8 godina nikad nisam imao problem sa nekim moderatorom. Bilo je obrisanih postova i par warnova ali nikad to nisam shvatao licno.

Nijedan forum nema savršene moderatore, kao što nema ni savršene korisnike. I jedni i drugi su ljudi. Da li će nešto da im promakne? Sigurno. Da li će da ih mrzi da se nečim bave? Sigurno. Da li će nekad da imaju "dvostruke aršine"? Sigurno. Da li će uvek da budu objektivni? Ne. Da li to što se ne slažu sa mnom znači da nisu objektivni? Pa, u mom slučaju znači. ;) ,) Ah, ne izdržah, i ja sam samo ljudov. Elem, ako preko nekog postupka (slučajnog ili namernog) ne možeš da pređeš i da nađeš kompromisni način za normalnu komunikaciju, pređeš na drugi forum. Naravno, sasvim je u redu da budeš pogođen i da komentarišemo, ali bolje otvori temu "Žalbe na moderatore" (ne u Bench Clubbing), ova je nebulozna. Inače ne razmišljam o moderatorima. Verovatno zato što ni sâm ne znam gde je idealna granica oftopičarenja. A svakako sam zadovoljniji njima, nego vladom, prosvetom, pravosuđem, policijom, medijima, itd.

P.S. A vidim da se i ova tema pretvara u Limundo. Stvarno, šta rade ti moderatori? ;)

Mene izluđuju VIP članovi, a ne moderi, zbog njihovih provokativnih komentara izbegavam jednu temu.
Ja kad imam problem kontaktiram Weasela i mirna Bosna.

Poslednja izmena:
Gde vidis da kukam? Pohvalio moderatore i izjavio da sam vise nego zadovoljan sto je tema zakljucana. Neki clanovi imaju problem sa autoritetima, kako ovde tako i u realnom zivotu, ali to je njihov problem.

Postovao si u temi poslednjih 10 strana i ucestvovao u MT/OT i sad pljujes po temi?! Ne mogu da verujem da ne vidis ironiju u ovome? Ili si namerno trovao temu da bi je sto brze zakljucali? Iskreno te pitam, jer stvarno ne razumem ovaj tok postupaka...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno