Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Nesto sitno. Nego treba da racunas to da bi ta potrosnja GPU + CPU od ~265W bila maksimalna moguca i postigao bi je mozda samo ako pustis Furmark i LinX u isto vreme, kapiras ? Na primer u vecini igara ne bi uspeo da povuces ni pola od toga.
Ok,jasno mi je🙂,onda se gtx260 ponovo vraca u igru.Sad sam mozda malo dosadan,a kad uskoro ubacim tx3,hoce li to nesto promeniti,i da li cu novije igrice na mojoj 17`-ici moci da igram na najvecoj rezoluciji i medium podesavanjima?
Preterivanje. 1) ne treba ti toliko jaka karta kao sto je GTX 260 za rezoluciju u kojoj se igras - niska je to rezolucija i samim time ti ne treba jaka karta da bi sve islo "u full-u" 2) sto je rezolucija niza to CPU ima vise uticaja i tvoj CPU (a i opet i da je u pitanju neki mnogo bolje quad core) bi ti kocio tu kartu i ne bi je uopste iskoristio u potpunosti. Zapravo mislim da neces svuda uspeti ni ove 5750/70 da iskoristis koliko bi mogao, ali opet to ti je mnogo pametnija kupovina posto zapravo ne bi dobio nista vise uzimanjem GTX 260.
OCz ti lepo kaze - na tom monitoru ti ne treba toliko jaka graficka!Ja sa svojom 260 gtx igram na 24" monitoru sa ful detaljima bez cimanja sve novije naslove koje sam mogao naci!A verujem, bice i vise nego li dovoljna za narednih par godina! Ako ne budes u skorije vreme prelazio na veci monitor, bolje gledaj nesto jeftinije (npr. maksimalno 250 gts ili pandan iz Atija, nznm, sta ti vise odgovara!Mada sam na 17" (1280 x 1024) igrao apsolutno sve naslove sa 8600 gts (def.730/2200 mhz). Nznm sta da ti kazem, ako te vec svrbe novci, bolje qpi neku grafu u klasi 9600 gt-250 gts i neki (npr.1tb. - nisu sada toliko sqpi) hard! Ja bi bar tako ucinio!