Šta je novo?

Koliko ste primili Mydoom virusa na jedan dan

!rabas

Čuven
Učlanjen(a)
09.12.2003
Poena
619
E bas me interesuje koliko ste ih primili, ali na dan. Jer sam se zacudio otkud meni 13?! mailova sa istim virusom.

Bas sam spomenuo u jednom postu, rekord mi je 49 komada!

P.S. Danas nisam dobio nijedan?!

ni jedan! na 4 adrese:)

cheers

Ja sam dobio 4 komada na jedan mail, a na ostale 2 adrese ZERO !!!

Ni jedan jedini :)

Nijedan, izgleda da ih ptt-ov pop3 server filtrira. ,)

Bits i PTT: 0.

Ccc... amateri ;) Preko 1500 dnevno u početku epidemije, dok nisam uključio filtriranje. Neko je -- moguće i sam autor virusa -- pokupio gomilu adresa sa sajta SourceForge.net, između ostalog i moju adresu. Evo sad mi je na tu adresu od prekjuče stiglo 658 što zaraženih poruka. što glupih izveštaja da je poruka koju (ni)sam poslao zaražena :(

Na našim računarima u mreži, koji se preko PTT-a kače na net (ali imamo naš mail server) stigla su po dva komada na svaki! I svi su iz Austrije... Nije bila potrebna nikakva intervencija, jer ih je AVG automatski uklonio i samo sve upisao u log. A još plus je free... Milina! type;

6-7 komada dnevno
kad smo vec kod toga koji mail washer da koristim?

Nijedan......mail na Beotelu i 2 na Sezamu....mada, mozda je neki od onih i bio virus, mada mi se cini da je sve bi "redovan" spam....magic mail monitor ;)

Nijedan. Imam tri aktivna naloga.

Meni 15-ak u roku od 12 sati. I to neki ****** odavle' mislim iz Srbije.. ****** kozu cu mu odrati ako ga se docepam :twisted:

Takođe nijedan. A i spam nešto ne viđam u zadnje vreme :) Bude otprilike jedna poruka nedeljno :happy:

Dva komada ukupno na cetiri naloga.

je to onaj message.zip a u njemu message.exe?

ja dobih jedan takav, i jedan neki koji je izgledao kao bounce poruka sa yahoo-a, moguce da je isti virus samo drugaciji mail..

btw, sumnjam da je avg besplatan za firme :)

Xex, samo sam čekao kad će neko da primeti... Ma, opet je i takva varijanta bolja nego cr@ckovan progie...

A koja je razlika između tog Mail Washera i ovog AVG-a, u smislu filtriranja poruka? I ovaj proverava (i sertifikuje) incoming i outgoing mailove, u čemu je štos?

Nijedan, valjda kompenzacija za onu prošlu epidemiju, kada mi se sanduče punilo u roku od dva sata sa M$ovom "zakrpom".
Ali mi zato javljaju strani mail serveri da "ja" šaljem drugima viruse...

Keops je napisao(la):
...

mene isto zanima kako izgleda attach sa tim chudom posto nisam nish primio, al' da barem znam na shta lichi:)

Poslacu ti cim mi stigne jos neki. Pet komada danas, sve sa naloga na Benchu.

Nijedan :)

Na Yahoo-u 4 i to ih on strpao u "Bulk". Svi su bili sa adresa tipa skydsl.yu, www.yu, pc.yu i ostalo... Nije bilo benchmark.yu :D !

do juce nijedan, a onda dobih poruku da sam ja sa beotela hteo nekom da posaljem, i jutros je meni neki [email protected] hteo da posalje, pa opet dobih izvestaj , kao izbrisan je....a najintersantnije sto ni ne koristim beotel nalog, samo ga otvaram preko ptt-a kad sam vec na netu.....

Mislim da je bio 1-2, ali hvala bogu imam The Bat, pa sam manje vise miran :D

Nazad
Vrh Dno