Šta je novo?

Koliko se sati spojili pred racunarom? 'ajde, ne lagite

Učlanjen(a)
05.12.2004
Poena
320
Jednom davno sam uspeo neverovatnih 15h bez pauze da provedem pre Amigom 500 uz Settlerse u kojima se nije mogla snimati pozicija, a Amiga je imala nezgodan bag zbog kojeg je sav trud otis'o u kantu. Na srecu rekord nisam oborio. Ali ko zna ako se zaposlim kod privatnika...

60-ak sati, havarija...
pauza za klopu i za tush samo, zaspao sam jedno 4 puta po par minuta sedeci za kompom.
crtao sam naravno, konkursi su za*ebata stvar ;)

15-20 sati, redovna pojava :)

Poslednja izmena:
Čuj sati... ma godine... i to najbolje :d

Šalu na stranu, za kompom sedim i kući i na poslu. Previše. Što se rada u kontinuitetu tiče, nekih 40 h :d

Poslednja izmena:
lele, majko a ja mislio da sam extrem. Ja oko 10-15 sati max.

Ne znam u satima, ali "od jutra do mraka" jednom prilikom, ne znam ni da li sam jeo... nesto sam radio, nisam se igrao :)

20-ak sati (Grim Fandango + Escape from the monkey island) :d

Neki ***** u Japanu ili Tajvanu valda, je umro od umora posle 70-ak sati provedenih u igraonici. Taj se bas nakanterao

Ja 10 sati maksimum i to sa pauzama od po pola sata za jelo i odmaranje, diablo 2 zarazna igra :D

A mene prosto treba da bude sramota mojih povremenih 8 sati.
:S:
Mozda ne mogu da ostvarim bolji rekord zbog loseg monitora :crash: :d

KAd imam nesto da radim znacajno zna se 20 sati laganica, a kad nema kao sad trenutno tu oko 10-12 sati...;)
Poz... :bottle:

Poslednja izmena:
pre pargodina sam se vratio sa mora, gde sam bio bez kompa 2 meseca!!!!
cim sam stigao kuci, seo sam i ustao prekosutra :) a od toga sam 40 sati proveo na netu... (za to imam materijalni dokaz) :D
a da me neko pita sta sam radio??? nemam pojma
tek posle izvesnog vremena sam shvatoio koliko je racunar jedna zaj***** sprava
mnogo se bre vremena gubi ni na sta...

Ja ne znam da l sam izdržao ikada više od 3 (tri) sata. Jednostavno, takav sam tip. Ali pod ovih tri sata mislim da se nisam odvajao od stolice i tastature. Dok, na primer, nisam imao radnika u igraonici, radio sam i po 18 sati dnevno, ali sam uvek gledao da nađem neku bleju - jednostavno sam zavistan od svežeg vazduha i sunca (pa makar da je u sred jula u 2 popodne). Te pauze moje znaju da budu veoma kratke, ali bez njih ne mogu (radim, pa jedem, pa onda nekih pola sata pred TV, vrtim kanale ili pišem, pa uzmem loptu i nešto izvodim po sobi ili tako nešto). Čak i kad se igram, ne mogu dugo. Mnogo puta u toku dana po pola sata-sat mogu, ali ono da sednem i da igram bez prestanka, nikada.

Meni negde oko 10-ak sati... :type:
Vise me tripuje kada, recimo, sednem za komp uvece oko 12-01, pa onda zasednem (uglavnom igre, ponekad radim) do jutra 6-7...i onda mi se bukvalno ne spava, jer se razdani, mene prodje san...
Dva puta sam tako otisao na pecanje... ,) :eyebrows: :eyebrows:

Jednom sam spojio tri dana i tri noci uz neke intervale bez svesti tj nazovi spavanja.
Nije to bitno secm se da sam radio nesto trecu noc i pogledam levo i vidim Micu iz citaonice (ko je ucio u univerzitetskoj biblioteci zna o kome govorim) naslonila se na pult i mrda glavom levo desno.
Ja je pogledam i kazem ma bre to je od umora i nastavim da radim.Kad posle jedno 10 minuta pocnem da se raspravljem snjum da li sam zauzeo mesto nekom ili nisam dok sam na internetu.I sve vreme znam da je to zbog nespavanja ali dzaba,I u jednom trenutku kazem sebi alo rodjace neka ceka Ceca i odem da psavam
Nikola

Koji ste vi bolesnici !!!

(Kaze covek koji provodi 15 sati dnevno svaki dan za kompom :d )

A sto se tice rekorda bila je to varijanta od skoro dva dana - matorci na odmoru a ja tek kupio 486-icu. Mislim da sam tad zaradio dioptriju ;)

Neprekidno oko 20-22 sata, sa nekoliko polusatnih pauza, samo jednom i ne daj Boze da se ponovi. U proseku svaki radni dan 6-8 sati + 2-3 sata kod kuce.

PS
Koji sam ja ******?

ja mislim da mi je 8 sati bilo plafon

Nekih 15 do 20. Par dana tako. Neke tamo '97 ili '8 kada se picio Shadow Warrior. Dva keca (ili bese 1 486) preko serijskog kabla i opal! Moze 1 partija samo macevima :)
A tek kad se prave nivoi...

A sad max 3-4 sata.

Principal Skinner je napisao(la):
Neki ***** u Japanu ili Tajvanu valda, je umro od umora posle 70-ak sati provedenih u igraonici. Taj se bas nakanterao

Isto tako je jedan tip kod mene u igraonici proveo punih 29 sati (igrao Championship Manager 2004), a uzgred sam i ja procitao o tom manijaku sa Tajvana koji je umro u WC-u od igraonice, pa sam se i ja zabrinuo.

Moj rekord kontinuiranog "sedenja" pred racunarom je 18 sati (internet).

Koliko sam max. dugo sedeo za računarom nemam pojma, ali sigurno je sasvim dovoljno ovih 14+ sati svakog dana.

A može i ovakva računica - za ovih ~15 godina buljenja u monitor od recimo prosečno 6 sati dnevno dobija se preko 32000 sati!!! Mnogo je brate, zaista, a bojim se da je prosek malo i veći od 6 sati dnevno... :zgran:

24h bato :) od toga poslednja 4 sata igrao Metal Fatigue, posle na spavanju video sam robote i ostale *******cije iz strategije :) i sta je najgore video sam ih i kad sam drzao oci otvorene :) eeee :)

Davno je to bilo kada se vozila Amiga (500, 1200, 4000)!!
Desavalo mi se da tada ostanem za kompom i preko 20 sati?? Krenem oko 1-2, ceo dan, celu noc, ispratim caleta i kevu na pos'o i ... negde uvece sam gotov. A sad, ne mogu da izdrzim ni 3 sata pored kompa a da mi se ne prispava. Inace na poslu oko 7-8 sati + kuci 2-3 sata i to je sadasnju prosek.

Hmm ja isto ne mogu dugo da izdrzim na kompu tako da mi je rekord "samo" 12 sati i to za AutoCad-u kada sam kasnio sa jednim radom do ja*a :)

Bane® je napisao(la):
Ja ne znam da l sam izdržao ikada više od 3 (tri) sata. Jednostavno, takav sam tip. Ali pod ovih tri sata mislim da se nisam odvajao od stolice i tastature. Dok, na primer, nisam imao radnika u igraonici, radio sam i po 18 sati dnevno, ali sam uvek gledao da nađem neku bleju - jednostavno sam zavistan od svežeg vazduha i sunca (pa makar da je u sred jula u 2 popodne). Te pauze moje znaju da budu veoma kratke, ali bez njih ne mogu (radim, pa jedem, pa onda nekih pola sata pred TV, vrtim kanale ili pišem, pa uzmem loptu i nešto izvodim po sobi ili tako nešto). Čak i kad se igram, ne mogu dugo. Mnogo puta u toku dana po pola sata-sat mogu, ali ono da sednem i da igram bez prestanka, nikada.
Hahhaha, moj čovek :) .

Ja provedem max 6-8 sati dnevno, al' to se desi jednom u 6 meseci, kad dođe brat i donese neku igru :) . Zvuči smešno, al' ja se uopšte ne igram, ili kad to radim, igram Ricochet ili GTA i to plafon pola sata. U proseku, normalnim danima, provedem oko 3 sata za kompom, mada ima dana kad to bude više za par sati i to kad sam npr. sam kući po ceo dan, a napolju neka kiša ili čuda :), a ima i dana kad ne sednem uopšte. Jednostavno ne osećam potrebu ili mi se ne ide na net (vune vrebaju na ircu ;))...

[Miki] je napisao(la):
24h bato :) od toga poslednja 4 sata igrao Metal Fatigue, posle na spavanju video sam robote i ostale *******cije iz strategije :) i sta je najgore video sam ih i kad sam drzao oci otvorene :) eeee :)

potpuno isto posle 36h starcrafta... imao sam boginje u to vreme pa mi i nije bilo izlaska nigde a sta da radim kuci nego da se igram, a starcraft tek izasao... eee... to su bili dani... :type:

duksa88 je napisao(la):
Jednom sam spojio tri dana i tri noci uz neke intervale bez svesti tj nazovi spavanja.
Nije to bitno secm se da sam radio nesto trecu noc i pogledam levo i vidim Micu iz citaonice (ko je ucio u univerzitetskoj biblioteci zna o kome govorim) naslonila se na pult i mrda glavom levo desno.
Ja je pogledam i kazem ma bre to je od umora i nastavim da radim.Kad posle jedno 10 minuta pocnem da se raspravljem snjum da li sam zauzeo mesto nekom ili nisam dok sam na internetu.

E ovo je nesto najjace sto sam ikad cuo :D Znam micu, i nije mi cudno sto si bas nju poceo da haluciniras... svaki dan se raspravljam s njom na pauzi i zeza me kako nista ne ucim :D

Mom drugu je rekord 11,5 sati neprekidno u igraonici, meni oko 7-8 sati, obicno je oko 2. Kuci, mislim da retko kad spojim vise od 4-5 sati, mozda najvise 10ak sati (to je jako retko), a kad sam bio u srednjoj skoli, mislim da sam jednom ceo vikend igrao civ2, s tim sto sam spavao normalno 8 sati, znaci dva puta po 12-16 sati.

Nije mi jasno kako iko moze da spoji vise od 16 sati, na stranu to sto nije zdravo, nego kako vam se bre ne spava. Pa lezite pa spavajte pa cete nastaviti sutra. Ok kad treba neki posao hitno da se zavrsi, moj cale je sigurno 10 noci u poslednjih par godina proveo radeci za kompom.
I kao sto kaze bane, lepo je ustati malo i prosetati, do kuhinje ili prodavnice, ili se bar iskakati po sobi par minuta.

Nazad
Vrh Dno