Šta je novo?

Koliko se sati spojili pred racunarom? 'ajde, ne lagite

Rekord mi je oko 36 sati (vise puta ponovljen). Najjache kad sam zaredjao 36 sati kantera :d, izadjem posle toga napolje, do pekare, i ladno vidim nishan gde god da pogledam. Ljude gledam samo u glavu, ma totalno sam bio ispran... Narkoza :bottle:

inace ne mogu da izdrzim ispred kompa vise od 4 sata...a rekord...hmm...mislim da je oko 12 sati...partija Heroes III...:)

[Miki] je napisao(la):
24h bato :) od toga poslednja 4 sata igrao Metal Fatigue, posle na spavanju video sam robote i ostale *******cije iz strategije :) i sta je najgore video sam ih i kad sam drzao oci otvorene :) eeee :)

e to mi je redovan trip kad sedim po ceo dan za kompom sanjam ono sto sam radio a to u vecini slucajeva nije ni malo prijatno :type: :crash:

Trazim da mi se prizna DUPLO vreme!
Ja se nisam igrao vec zaradjivao za leba zureci 20 sata u ekran.

Uh... kada se ima posla, desava se i da 3 dana bukvalno ne izadjem iz sobe (cak i jedem za kompom), sto je u jedno i moj rekord bez spavanja. A inace kada nemam posla, 10 - 15 sati bez problema.

Sto se igara tice, desavalo mi se da posle odigranog Dooma 1, Quake 2 i UT-a pocnem nesvesno da se cudno ponasam na ulici (strejfujem :)) i dobijam cudne ideje kada vidim automobile i druge prolaznike :))

Ma ja sam malo dete za vas :) Max nekih 12 sati - net, igranje a tacno 10 sati kada sam radio. I to mi je mnogo, ukocim se sav posle takvih seansi. Prekidam svesno da bih prosetao, istusirao se, otisao na kafu sa nekim, samo da odvojim pogled od monitora na sat dva. Mada ima dana kada provodim vreme za racunarom, tada se osecam i pored povremenih pauzi dosta lose a posebno na ulici kao sto je neko gore naveo.

Meni je rekord oko 12 sati, uz Civilizaciju 3. Posle kad legnem da spavam obavezno sanjam aquaduct-e, granary, musketare, i ostalo.
Inace se secam da sam mnogo vremena provodio uz Elite, na ZX-u, pre 15-ak godina, i zaradjivao dioptriju na grundigu, matorom vise od 15 godina (tada) :)

Licni rekord cirka 23h i to igrajuci ebeni Half-life 2 (dok ocni kapilari ne popucaju) :d

Ja nekih 10-ak sati .. ali nikad na igranje .. uvek net .. brate kad sednem .. vreme vishe ne postoji .. uvek je kao .. "e,aj samo sekund" kad se okrenem, proshlo 3 sata .. e,a zamisli kad ne sednem samo na sekund .. nego na vishe .. ;) .. ubijem 10-ku kako ocesh ..
mada kolko vidim to nije nishta za neke odavde .. :d

Jedan računar, dvoje dece koji se otimaju oko njega, a ja čekam ki mačor kada će da se malo odmaknu pa da se na prepad uvalim. E, a onda oni meni stoje iza leđa, čekaju i zvocaju :smash: . Eeehhh, kako je bilo lepo dok su bili mali (klinac je, kada je bio mlađi, nabavio Half-Life, počeo da igra, a posle nekog vremena sav ubledeo i drhteći reče kako će tu igru da igra kad poraste :D ) A što brzo poraste, čudo jedno :D. A tako bih rado sedeo svih 25 sati dnevno. :bottle:

Poslednja izmena:
Ja sam preko raspusta igrao komp od 2 sata popodne do 6 sati ujutro ~ 16 sati. Radio sam samo lunch i pish pauze... :S:

Amstrad CPC 464 60 sati :D

The Last Ninja, Twin Turbo V8, Test Drive 2 ehhh...

Ako ukljucim Heroes 3 onda zna da bude i po 10h. Ovako inace ne. Ionako svako vece treniram, pa povremeno dodje i devojcica. I tako nemam ni vremena da sedim po ceo dan i da hocu. A ko zna da nema toga verovatno bih sedeo.

99% ljudi spajalo sate igranjem, sto mu i dodje u skladu sa onim pollom o starosnoj strukturi.

U igranju meni valjda prvi put kad sam dobio C64; kako sam ga ukljucio "da ga probam", tako sam ostao da sedim - ne znam koliko dana sam spojio, ali tu sam sigurno skinuo dioptriju za dva podeoka. Drugi i poslednji put u igranju kada sam ostao sa nogom u gipsu i svega par disketa: Dungeon Master/Chaos Strikes Back, Lords of the Rising Sun, TV Sports Basketball i Wings. Mislim da sam do kraja bolovanja obarao po 200 aviona po misiji u Wingsu ili pobedjivao u basketu sa 300 poena razlike (bez gledanja, rucajuci supu).
Ali najgore je sa poslom kad se spoji petak, subotu i nedelju, da bi projekat (vredan milione) mogao u ponedeljak da se lansira. Par puta mi se desila ta situacija i posle krece spajanje bar dva dana u neprekidnom spavanju.

NSX je napisao(la):
Ajmo cpaste za one koji nisu regani na e3d

prevideo sam da forum trazi registraciju... evo od reci do reci tema je bila nesto slicno, post by me:

pricu "probudite me u 9" sam pricao x puta cak i na ovom forumu ali vredi jos jednom... za one koji nisu upoznati...

pred novu godinu, cini mi se davne 2000 ili 2001... radnja se odigrava u racunarskom centru XI beogradske gimnazije koji je kad nema nastave sluzio kao net centar i improvizovana igraonica... imali su dobar link u to vreme a igraonicu smo naravno zbudzili mi, mada su kompovi bili krsh sto se tice memorije i graficke, a ni sound nisu imali, neka donacija... zamislite cs u 512x4xx softverski... :) greota... uglavnom se gemblao star craft, diablo2, emulatori, i tako strategije...

uglavnom ja sam se tu odmah usemio za posao... vrh job, ionako bi blejao tamo po ceo dan, igram se za dz, ceo karj se igra za dz, nemam aktivnu superviziju, ne postoji program za vodjenje bilo kakve evidencije uplata/vreme... sve na rec (buhahahahahahah) tj. na papir... :) a i cice po XI su skroz dobre uvek bile... ;)

elem, nabavimo mi Baldurs Gate 2 (aktuelan u to vreme) i Zli nije imao prilike da ga igra... i naravno sedne Zli da igra i sad... posto je i on radio tu al' pokrali mu klinci neke kuglice iz misheva pa su ga sutnuli on je prisvojio status "igram za dz"... i ja sam radio tog dana prvu smenu, ostao sam i drugu jer kolega se nije pojavio, zaglavio malo i u trecu i otsao kuci...

Dan prvi:

dolazim sutra opet na prvu Zli ni maknuo... isti komp, ista igra... odradim ja smenu, odem kuci da rucam, vratim se Zli i dalje... zabo sam celu noc, skidao nesto sa neta pa sam zapalio...

Dan drugi:

dolazim sutradan na drugu smenu i naravno Zli je tu... ne trepce... samo se povremeno nesto odusevi, prokomentarise za sebe i nastavi da se igra... u drugoj smeni dodje meni navodni "sef" koji samo tu procunja, pogleda ti dal su svi upisani (a ti uvek imas back up papir i on se pojavi jednom nedeljno) i snimi Zlog naravno nije upisan i meni kaze da ga dignem jer on ne moze vise da se igra za dz... pridjem ja...

crus:"Zli aj save pa ustani dok ovaj ode"
Zli:"da da evo samo da zabodem level"

posle sat vremena

crus: "e Zli zivota ti samo da me ne samra ovaj sad ce on aj ustani please"
Zli: "evo kraj questa"

i tako u nedogled dok i ja i Stokic ("sef") nismo odustali... opet ostanem malo u noc, odem kuci, sutra druga smena...

Dan treci:

dolazim na smenu, neki inventar fali ali Zli je tu... ne **** zivu silu... naravno ceo dan nepomicno... ode do wc-a povremeno i krajcuje chips i keks... cuo sam da su mu neki donosili i sendvice... al' to je vec urbana legenda... sutra radim prvu...

Dan cetvrti:

tu mu je bio kraj... dolazim ja na smenu i kazu mi da je zabo negde tokom noci... a na kompu mu se vrti 3D Text screensaver "probudite me u 9"...

reci su suvisne... inace to je bio dan kada se cekala nova godina, znaci 31.12. ... :)

Za vreme bombardovanja sam, kad sam imao struje, provodio celu noć, tj od nekih 6 popodne do 5-6 ujutru bez prestanka. Igrao sam Heroje III. Naravno išao sam s'vrmena na vreme u WC, po potrebi. Jednom sabi bio oko 36 sati pored kompa, tj dok sam radio u igraonici, radio sam 2 smene, III i I, a za vreme te I je počeo Warcraft turnir, na kom sam igrao i usput radio, i onda mi opet zapala III, tj u satima, došao na posao danas u 21h a otišao prekosutra u 6h , znaci 33h. Sve ovo bez spavanja.

Pre 10 godina, kad je izasao Doom2, a ja sa tetrisa najahao PC.
Znaci, sutradan otkako sam instalirao doticnu igru, nazvao sam sefa i uzeo nedelju dana godisnjeg, ozbiljno. 3 dana i 2 noci sam ja nju igrao, i nisam uspeo da zavrsim zadnji nivo, popizdeo sam. Odem na posao i samo razmisljam sta treba da radim da ubijem onu kozu sto bljuje cudovista. I odem na trafiku, kupim svet igara i procitam foru. Posle toga uzmem Doom1 i zavrsim ga. Kad sam se vratio na posao, prva stvar koju sam pozeleo da kupim je dupla sacmarica i kozne rukavice, i dan danas je pozelim kad vidim kakvih budala i bolesnika ima. :D

Da, bombardovanje je bilo najjace... ja poneo komp u selo i blejao tamo sam sa babom, kad je bilo struje picio sam starcraft i transport tycoon deluxe, posle sam se smorio i dosao sa kompom u bg... preko dana kad nema struje sam isao sa ortacima na pivo (ispred trafike) i olesimo se, dodjem kuci legnem da spavam, ali upalim sva svetla u sobi, i cim dodje struja skocim i igram fallout2 dok ponovo ne nestane :D Iz nekog cudnog razloga ju je bilo uglavnom nocu, a danju po sat dva samo.

Ja sam vezao nesto vise od 20 h dok sam radio u igraoni.Vezivao sam sam tako sto sam ostajao posle smene. Kuci sam ostajao po 16 h dok me neko odlepi sa kompa. :d (cale ili tbra)
Secam se ranije odem u skolu prepodnevnu smenu,ali normalno ne odem u skolu nego zapalim u igraonu, a dodjem kuci negde oko 2-3 sata :p
Znaci komjuteri su bolest, veoma zarazna bolest :D :d :D
Da hocu verovatno bih mogao da povezem vise dana, ali sta ce mi to!!! :D
A za halucinacije,ne secam se da sam ih ikad imao posle visecasovnog igranja,
a sanjanje igrice mi se desilo 1000 puta, normalno ja sam glavni baja i idem i ubijam karakondzule :d :d :d

3 sata.I to samo kada sam u igraonici jer ne mogu nigde da izađem na čist vazduh.

Poslednja izmena:
Davno je to bilo, ali mislim da je trajalo oko 18-19 sati.

Nekih 10 sati na nekom game okupljanjui

Nikad ne sedim za racunarom duze od 3-4 sata. E, druga je stvar sto ponavljam "seanse" 2-3 puta dnevno.

15-tak sati max, posle toga sam se osecao kao da ce da mi glava EKSPLODIRA

Stormbringer_bg je napisao(la):
Meni je rekord oko 12 sati, uz Civilizaciju 3...

Evo, ima i gorih. ~18h kad je Civ3 izašao. Sećam se da sam ustao oko 9h pre podne, dočekao prodavce u DigiTech-u (tada najveći dileri, pardon, pirati u BG), kupio dugo očekivani CD, stigao kući, instalirao igru i dalje se ničega ne sećam sve do 6h ujutru sledećeg dana kada me je keva zatekla za comp.-om i pitala da li sam dobro? Beonjače su mi bile crvene, lice sive a usne ljubičaste boje. :d
Te godine su me izbacili iz srednje škole 20 dana pred kraj školske godine zbog Civ3, Diablo 2 i CS-a... U školu uopšte nisam odlazio a i kada bih otišao spavao bih na časovima od umora. :d
Svi su mislili da sam "junkie" i da sam opasan po okolinu...

Max 10 sati,a redovno po 3-4 sata.

Nazad
Vrh Dno