Šta je novo?

Koliko se sati spojili pred racunarom? 'ajde, ne lagite

:crash:
27.12.'05. ~10:00 -->29.12.'05. ~22:00. Oko 60 h.
Doduše ne sve ispred monitora, ali u "društvu" PC-ja u svakom slučaju! Noću sklapanje, instalacija, testiranje, a danju isporuka (uglavnom)!
:S: Bez pauze! 4-5 obroka.
Mazohizam na nivou :whip: , ali se bar isplatilo.
:banana:

16 sati, mozda nesto vise... gledao sam u 21" crt monitor krvavim ocima, obrisao sam neke kevine CAD crteze koji su trebali vec biti prosledjeni.
u trenutku kada sam osetio da mi se zubi klimaju a kosa lagano opada prekinuo sam :d

to je bilo samo 1. , sada sedim za kompom u jednom mahu 3 sata plafon.

Dobro je. Nisam najgori. Do pre nesto preko godinu dana sam provodio po ceo dan i noc. Bukvalno. A sada mi je sve to malo preterano i u principu na kompu odigram neku igricu pola sata, malo visim na netu,u proseku isto pola sata, i ako radim nesto konstruktivno to jedino moze da traje. Pod tim konstruktivnim podrazumevam rezanje dvd-jeva, sto i ne zahteva moju paznju non stop, ili kada radim nesto u photoshopu ni to mi ne zahteva mnogo vremena (mozda pola sata) ili cak ponekad solid works (on me malo vise davi u proseku cuku vremena). To je to. Znaci neki prosek je 2 puta po 3 sata na dan. Mada nisam toliko siguran. Mislim da je manje. :wave:

15 sati uz najbolju igru svih vremena !! DEUS EX !!

Max 24 sati ali uglavnom po 5-6 sata

10-15h
i to najvishe kad sam bolestan i sl, pa sam onda skoro ceo dan sa kompom,ali obavezno imam halucinacije :)

@alekhata
Copy: 27.12.'05. ~10:00 -->29.12.'05. ~22:00. Oko 60 h.

Uuuu,bajo,pa ti si vec docekao 2006. :)

Moj rekord ~20-tak sati,secam se,ja ulazim u stan oko 5 ujutru,i u tom trenutku me neko cimne na mobilni,ja udjem u sobu,a keva sa slusalicom u ruci:a,stigao si :p
Inace,u proseku provodim oko ~16 sati svaki dan,evo,vec zadnje 2 nedelje,sa pauzama za WC i obroke,nista vise(dobro,istusiram se povremeno :banana: )
Sta radim??Nista znacajno..Net,Igrice,to je to :crash:
Stvarno,sto je mnogo-mnogo je,al' ne moguuu..... :wall:

67 sati
uleteli virusi u mrezu(54 pc-a), i neki genije prosuo sok po serveru... :(
samo su bile pauze da odem do wc-a i do menze da uzmem novu turu sokova i sendvica koja je bila 5 metara od moje kancelarije
obezbedjenje me je gledalo belo kako sedim tamo i samo su se krstili...
devojka me vec bila proglasila ludakom :)
posle toga je palo 19 sati spavanja

Nešto preko 24h. U pitanju je igra Heroes of Might and Magic 2. Prvih par sati proveo sam u pravljenju nivoa. A posle par sati u isprobavanju istih. A na kraju par kampanja čisto da zasladim. :D
Pozdrav. :wave:
PS. Slične sam tripove imao i sa Masters of Orion 2, kao i Civ.3...mada i Starcraft je znao da me natera da osvanem. :D

Mikizemun je napisao(la):
67 sati
uleteli virusi u mrezu(54 pc-a), i neki genije prosuo sok po serveru... :(
samo su bile pauze da odem do wc-a i do menze da uzmem novu turu sokova i sendvica koja je bila 5 metara od moje kancelarije
obezbedjenje me je gledalo belo kako sedim tamo i samo su se krstili...
devojka me vec bila proglasila ludakom :)
posle toga je palo 19 sati spavanja
Legendo:D

poslednje veliko nespavanje je bilo pre oko 3 nedelje. razlog? ispit iz animacije (maya)

petak, subota, nedelja, ponedeljak i utorak

ukupno sam spavao nekih 20 sati, a sve ostalo za kompom. izgubio sam pojam o vremenu. i najgore od svega nisam polozio ispit posto nisam poneo dokumentaciju neku, koju nisam ni napisao :D

Bogu hvala na TFT-u :d :d

Pre toga je bilo neshto slichno i u junskom ispitno roku :) (posle tog roka sam kupio TFT :D)

Inace sam obichno budan od 12-03, pa mi se nekad desi da se iz kreveta kad ustanem prebacim u stolicu i posle 15h sedenja samo se strovalim u krevet

znaci dnevno od 0h (shto je stvarno retko) pa do 15h, nekad bez a nekad sa pauzama, sve zavisi od raspolozenja i slobodnog vremena

poz

Pfff... Dnevno po 4-5 sati (koliko mi to vreme dozvoljava posle shkole),a max... oko 22h....

meni je ko 10-ak sati rekord

poz.

Tri druga i ja napravili malu lan zurku kod druga u kuci. 2 dana igranja CS,Warcraft. Pravili smo pish-pauze, rucak,vecera(bez dorucka) spavali 4-5 sati za ta dva dana. Kad sam dosao kuci odmarao sam se od kompa nedelju dana. :-devil-:

e da zaboravio sam...posto sam bio vlasnik dosta konzola...na njima sam visio daleko vise nego sad na kompu...

rekord je 16 sati...od toga 10 sati winning elevena 3...3 sata twisted metala...i sat vremena kombinovano...znaci bilo nas je 6-toro i mislim da cak ni h3 ne mogu biti zanimljiviji od toga...:)))

ajde sad vas da cujem...ko je imao Play Station ili Segu , Nintendo...koliko ste najvise visili na njima...?...

recimo nekih 15 sati sigurno mozda i malko jache,ne secam se.Mozda sam i radio nesto konstruktivno a mozda i picio nesto.Inace kad zabodem ispred kompa to je recimo od 8-9 uvece pa do recimo plafon 7 ujutru.A kad malo slabije zabodem onda od 10 do 4.Jos slabije od 11 do 2 kao sad :)

Problem je u tome sto ja posle nekog vremena (8-10 sati) pocnem da kriziram i oci mi se osuse nacisto i pocnu da me peku i da mi se muti.Ali to ti je kao trcanje-kad prebrodis krizu moz' da trcis dok ne riknes :)

A sto se tice halucinacija i snova znam da sam celu jednu noc u snu vilenio po hodnicima onog mansion-a iz Undyinga,i nikako da izadjem bre!

E da zaboravih!sega-mega,batice!davne devedespete ili seste,ja i ortak se upisali u gimnaziju.i da proslavimo upis iznajmimo segu-megu i normalno,unistimo se od mortala 3(...ili bese 2?) jedno 20 sati minimum.U sto sam picio taj mortal znao sam sve poteze napamet,jednom sam na nekom takmicenju osvojio segu na 2 dana :d

Poslednja izmena:
Najviše jednom pre nekih 7-8 godina kad sam bio u Petnici, pa smo vezali nekih 20h sa Quake-om u mreži. Prsti na rukama mi se bili ukočili :smoke:
A u skorije vreme, baš pre nekih 10tak data od 8 uveče do 8 ujutro pravio neku Doomačinu kao domaći za faks (***, kad nisam radio na vreme, pa se nagomilalo, a rokovi pritisli ;) ).

Moj ortak je spojio tri dana i noci radeci urgentan prelom neke knjige, ne znam da li se to racuna?

Za stolom najviše 3-4 sata neprekidno, a pod stolom koliko 'oćeš :smoke:

Vrh Dno