trebaju ti minimum dve particijeSwiper je napisao(la):kolika treba da bude particija za mandrake 9 a koliko za redhat 8?? bez preterivanja jer imam amali hdd - 10 gB a mora i ostalo da stane na njemu... 😛
Naravno ukoliko instaliras bukvalno sve...Filo je napisao(la):racunaj da ces sa nekom novijom distribucijom i na 2 giga da se stisnes
po mom iskustvu:jedno 2.5 -3 giga za linux i 300tinjak za swap
pitanje je sta je to normalna instalacija i st asu potrebne stvarikustera je napisao(la):Naravno ukoliko instaliras bukvalno sve...
za neku normlnu instalaciju koja ukljucuje samo potrebne stvari dovoljno je i 2GB
naravno, od viska prostora ne boli glava, ali posto je u pitanju navedena velicina harda od 10GB naveo sam minimum...
ti imas neke unapred izdefinisane instalacije koje su za pocetak sasvim dovoljne. nekom pocetniku sigurno u startu nece trebati mysql, linux development biblioteke i gomila slicnih stvari...Filo je napisao(la):pitanje je sta je to normalna instalacija i st asu potrebne stvari
ako pustis linux sam da se instalira pojesce bar 2,5gb a ako budes cackao,a da nemas neko iskustvo sa linuxom, izgubices se u paketima i njihovim zavisnostima(xxx.1-02. nece bez www.0.99 a ovaj nece bez asdf.123.456 a ako deinstaliras www.0.99 onda ne radi ni ooo.44.55)
nemam ja nego distribucija! 🙂kustera je napisao(la):ti imas neke unapred izdefinisane instalacije koje su za pocetak sasvim dovoljne. nekom pocetniku sigurno u startu nece trebati mysql, linux development biblioteke i gomila slicnih stvari...
Filo je napisao(la):nemam ja nego distribucija! 🙂
neka odabere server opciju 🙂
ne ne ne deckonickname je napisao(la):zapazi smajlija, to je bilo ironichno, ja znam da kad kod Red Hata izaberesh server instalaciju, zauzece automatski ceo disk, brishe postojece particije i kreira nove, znachi na disku nece ostati nishta od Wina!
on ili ti?kustera je napisao(la):ne ne ne decko
ti si tu nesto grdno pogresio...
nema sanse da se tako nesto desi...
ma jok, dezinformacijaFilo je napisao(la):on ili ti?
ipak mislim da server opcija brise sve sa diska
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari